http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Pakan Ayam Cacat

Vaksin Pakan Ayam Cacat

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Sawetara wong kudu ora njaluk vaksin iki

Ngomongake panyedhiya vaksin yen wong sing njupuk vaksin:

  • Nduweni alergi, sing ngancam nyawa. Wong sing tau duwe reaksi alergi sing ngancam nyawa sawise dosis vaksin cacar, utawa duwe alergi abot ing bagean vaksin iki, bisa disaranake supaya ora divaksinasi. Nyuwun panyedhiya kesehatan yen sampeyan pengin informasi babagan komponen vaksin.
  • Ngandhut, utawa mikir dheweke bisa ngandhut. Wanita hamil ngirim ngenteni supaya bisa ngetokake vaksin cacar nganti sawise ora lagi ngandhut. Wanita kudu ora ngandhut kanggo paling sethithik 1 wulan sawise njupuk vaksin cacar.

  • Nduweni sistem kekebalan awak amarga penyakit (kayata kanker utawa HIV / AIDS) utawa perawatan medis (kayata radiation, immunotherapy, steroid, utawa kemoterapi).
  • Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier