http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Chicken Buluh Lyophilized

Vaksin Chicken Chicken Buluh Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Vaccine Chickenpox

Anak-anak 12 sasi liwat 12 taun kudu njaluk 2 dosis vaksin cacar, biasane:

  • Dosis pisanan: 12 nganti 15 wulan
  • Dosis kapindho: 4 nganti 6 taun

Wong sing umuré 13 taun utawa luwih sing ora nduweni vaksin nalika isih enom, lan ora tau duwe cacar banyu, kudu ngisi 2 dosis paling ora 28 dina.

Wong sing sadurunge nampa mung siji dosis vaksin cacar banyu kudu nampa dosis kapindho kanggo ngrampungake seri iki. Dosis kapindho kudu diwenehi paling ora 3 sasi sawise dosis pisanan kanggo sing luwih enom saka 13 taun, lan paling ora 28 dina sawise dosis pisanan kanggo umur 13 taun utawa luwih.

Ora ana risiko sing dikenal kanggo njupuk vaksin cacar ing wektu sing padha bebarengan karo vaksin liyane.

Penicillin Bottle

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier