http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun.

Anak-anake sing kena penyakit cacad biasane ilang paling ora 5 utawa 6 dina sekolah utawa anak.

Sapérangan wong sing kena cacar, bisa nyandhang cacat sing disebut shingles (uga dikenal minangka herpes zoster) sawetara taun sabanjuré.

Cacar banyu bisa nyebar kanthi gampang saka wong sing kena infeksi kanggo wong sing durung duwe cacar air lan ora kena vaksin cacar.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier