http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Chicken Pox

Vaksin Chicken Pox

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk
Vaksin cacar ayam dianjurake kanggo kabeh bocah ing umur 13 taun sing durung duwe cacar air. Sampeyan uga dianjurake kanggo kabeh remaja lan wong diwasa sing durung divaksinasi lan durung duwe cacar air.

Carane Akeh Jotosan Vaksin Chickenpox Perlu?

Vaksin varicella diwenehi rong dosis. Anak kudu ditembak kaping pisanan ing umur 12-18 wulan. Kutipan kapindho kudu diwenehi ing umur 4-6 taun. Anak-anak lan wong tuwa sing lawas kudu duwe rong cetha, kanthi papat nganti wolung minggu antarané tembakan pisanan lan kaping pindho.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier