http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Dhasar Info

Model No.: 0.5ml/vial

Deskripsi Produk

1. Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella-zoster. Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa ditemokake.

2. Virus sing wis dilemoni kurang virulen tinimbang virus sing ora. Sanajan virus ing vaksin cacar air umume ora bisa nyebabake penyakit, nanging isih bisa ngrangsang respon saka sistem kekebalan awak. Respon sing menehi wong sing wis ditembak kanggo kekebalan cacar air lan perlindungan saka penyakit.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier