http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin Varicella ditandhani Live

Gedhe Vaksin Varicella ditandhani Live

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan kanthi saklawasé 75% [2] ing vaksinasi.

Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU / dosis sing diuji dening National Institutes for Food and Drug Control.

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya.

Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah stabilitas produk lan njamin periode validitas kanggo 36 sasi ing panyimpenan kondisi.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier