http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin Varicella Live Attenutated

Gedhe Vaksin Varicella Live Attenutated

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa ngurangi rasio anafilaksis .

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya.

Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah stabilitas produk lan njamin periode validitas kanggo 36 sasi ing panyimpenan kondisi.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier