http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gedhe Vaksin Varicella

Gedhe Vaksin Varicella

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk


[Contraindications]

(1) Subyek kanthi hypersensitivity dikenal kanggo kabeh komponén produk iki kalebu neomycin.

(2) Wanita nalika ngandhut.

(3) Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, episode akut penyakit kronis, demam lan penyakit imun.

(4) Subyek kanthi kurang kekebalan, immunocompromise utawa nampa terapi imunosupresi.

(5) Subyek kanthi riwayat kekirangan kekebalan kongenital utamane utawa kanthi rapet disentuh karo anggota kulawarga sing duwe riwayat penyakit iki.

(6) Subyek sing nandhang penyakit epilepsi cerebropiat lan ora bisa dikendhaleni lan penyakit neurologis progresif liyane

(7) Aja nggunakake salisilat sajrone 6 minggu sawise vaksinasi produk iki.




Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier