http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Varicella Live

Vaksin Varicella Live

Dhasar Info

Model No.: Bulk Liquid

Deskripsi Produk

Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke, Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus setya ningkatake prodhuk lan mimpin ing 2010 penghapusan gelatin saka adjuvant lan ngembangake vaksin wektu urip nganti 36 sasi sing paling dawa ing donya ing 2011. Perbaikan iki nambah safety vaksin lan kualitas, lan ngedegake BCHT minangka posisi utama ing vaksin varicella. Saiki, perusahaan nduweni 13 vaksin utama vaksin kalebu vaksin influenza sing ditindhes urip (LAIV), vaksin rabies anyar kanggo panggunaan manungsa, vaksin DTP vakum acak sing bakal diluncurake menyang pasaran ing sawetara taun sabanjure.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier