http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR
Dhasar Info

Model No.: Bulk

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Additional Info

Transportasi: Air

Deskripsi Produk

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa (produk setengah komplit)

Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng minangka perusahaan pisanan kanggo ngembangake lan ngaplikasi teknologi bioreaktor mikrokarrier sing dikembangaké kanggo ngasilake vaksin rabies kanggo panggunaan manungsa.


Bulk of Rabies Vaccine


Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier