http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk > Vaksin Varicella

Vaksin Varicella

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CFR
Dhasar Info

Model No.: Bulk

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Additional Info

Transportasi: Air

Port: Beijing,Shanghai

Deskripsi Produk

Vaksin Vaksin Varicella, Live, Semi-finished Products

1. Keamanan apik saka gelatin-gratis

Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa ngurangi rasio anafilaksis [1] .

2. Periode validitas kanthi stabil

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya.

Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah stabilitas produk lan njamin periode validitas kanggo 36 sasi ing panyimpenan kondisi.

3. Proteksi luwih apik karo titer dhuwur lan khasiat imun

Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan kanthi saklawasé 75% [2] ing vaksinasi.

Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU / dosis sing diuji dening National Institutes for Food and Drug Control.


Bulk of Varicella Vaccine

Kategori Produk : Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier