http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Varicella Vaccine (Live) > Final Bulk

Final Bulk

Kategori produk dari Final Bulk , kami produsen khusus dari Cina, Bioteknologi Bioproducts Preventive , Preventive Medicine Bulk Final pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Preventive Farmasi Final Bulk R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Apa ACIP nyaranake menehi vaksin varicella kanggo bayi sadurunge umur 1 taun yen lagi lelungan internasional? Ora ana ACIP nyaranake menehi dosis MMR kanggo bayi umur 6 nganti 11 sasi sadurunge perjalanan internasional, nanging ora vaksin varicella....
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Gunggung Vaksin kanggo Pai Ayam Ditandhai

Model No.: 0.5ml/vial

How is varicella transmitted and for how long is an infected person contagious?
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Kenapa Orang Ngomong Vaksin Chickenpox? Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing...
Gunggung Vaksin kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Apa Vaksin Chickenpox? Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella- zoster . Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa...
Gedhe Vaksin Chicken Chicken dilindhungi Lyophilized Live

Model No.: Bulk Liquid

Efek sampingan cilik bisa nyebabake nyeri ing situs injeksi, demam, lan rash. Efek samping sing lara arang banget lan dumadi ing awak-awak sing duwe fungsi kekebalan sing kurang . Panggunaan wong HIV / AIDS kudu dilakoni kanthi ati-ati. Ora...
Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Vaksin Varicella , uga dikenal minangka vaksin cacar air , minangka vaksin sing nglindhungi saka cacar . Siji dosis vaksin nyegah 95% penyakit moderate lan 100% saka penyakit abot. Loro dosis vaksin luwih efektif tinimbang siji. Yen diwènèhaké...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Sapa sing wis ora duwe cacar banyu utawa sing duwe vaksin cacar air bisa nambani penyakit kasebut. Penyakit cacar ora mung 5 nganti 7 dina. Gejala klasik cacar ginjel yaiku ruam sing dadi gatal, lendhisi sing diisi kanthi cairan sing pungkasané dadi...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

CDC nyaranake loro dosis vaksin cacar kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa. Anak-anak kudu nampa rong dosis vaksin-dosis pisanan ing 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping pindho ing 4 nganti 6 taun. Cacar banyu minangka penyakit banget nular sing...
Gedhe Vaksin Chicken Pox

Model No.: Bulk Liquid

Loro dosis vaksin kira-kira 90% efektif kanggo nyegah cacar. Nalika sampeyan divaksinasi, sampeyan nglindhungi dhewe lan wong liya ing masyarakat sampeyan. Iki penting banget kanggo wong sing ora bisa divaksinasi, kayata sing nganggo sistem...
Gunggung Vaksin Chicken Chocolate Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Apa aku kudu? Yen sampeyan mikir iku reaksi alergi abot utawa darurat liyane sing bisa ngenteni, nelpon 9-1-1 lan menyang rumah sakit paling cedhak. Yen ora, hubungi panyedhiya kesehatan. Banjur, reaksi kasebut kudu dilaporake menyang Sistem...
Gedhe Vaksin Chicken Pox Live

Model No.: Bulk Liquid

Apa yen ana masalah serius? Apa sing kudu aku goleki? Goleki apa wae sing disaranake, kayata pratandha reaksi alergi abot , demam dhuwur, utawa prilaku ora biasa. Tanda-tanda reaksi alergi abot bisa nyakup hives, swelling saka tenggorokan lan...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Nduweni tiyang sepah, sadulur, utawa adhine kanthi sajarah masalah sistem kekebalan. Ngirim salicylates (kayata obat aspirin). Wong kudu ora nggunakake salicylates kanggo 6 minggu sawise njupuk vaksin varicella. Wis bubar wis transfusi getih utawa...
Vaksin Pakan Ayam Cacat

Model No.: Bulk Liquid

Sawetara wong kudu ora njaluk vaksin iki Ngomongake panyedhiya vaksin yen wong sing njupuk vaksin: Nduweni alergi, sing ngancam nyawa. Wong sing tau duwe reaksi alergi sing ngancam nyawa sawise dosis vaksin cacar, utawa duwe alergi abot ing bagean...
Vaksin Chicken Chicken Buluh Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Vaccine Chickenpox Anak-anak 12 sasi liwat 12 taun kudu njaluk 2 dosis vaksin cacar, biasane: Dosis pisanan: 12 nganti 15 wulan Dosis kapindho: 4 nganti 6 taun Wong sing umuré 13 taun utawa luwih sing ora nduweni vaksin nalika isih enom, lan ora tau...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Model No.: Bulk Liquid

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun....
China Final Bulk Supplier

Gedhe vaksin varicella, produk semi-rampung. Keamanan sing apik kanthi rasio sing kurang ing reaksi saleh. Lan wis diekspor menyang Bangladesh.

Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke , Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus-terusan berkolaborasi kanggo nambahake produk lan mimpin ing 2010 penghapusan gelatin saka adjuvant lan ngembangake vaksin nganti umur 36 sasi sing paling dawa ing donya ing 2011. Lan nduweni kuwalitas ing ngisor iki.


Varicella Vaccine

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier