http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk > Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya.

Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah stabilitas produk lan njamin periode validitas kanggo 36 sasi ing panyimpenan kondisi.

Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan kanthi saklawasé 75% [2] ing vaksinasi.

Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU / dosis sing diuji dening National Institutes for Food and Drug Control.

Varicella Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier