http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk > Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

Vaksin rabies minangka vaksin sing digunakake kanggo nyegah rabies . Ana sawetara vaksin sing kasedhiya sing aman lan efektif. Padha bisa digunakake kanggo nyegah rabies sadurunge lan kanggo periode wektu sawise infeksi virus kayata dening asu utawa cokotan bat. Kekebalan sing dikembangake tahan suwe sawisé lengkap. Dosis biasane diwenehi dening injeksi menyang kulit utawa otot. Sawise infeksi vaksinasi biasane digunakake bebarengan karo immunoglobulin rabies . Dianjurake kanggo wong-wong sing duwe risiko dhuwur sing bakal divaksinasi sadurunge potensial potensial. Vaksin efektif ing manungsa lan kéwan liyané. Asu vaksin banget efektif kanggo nyegah panyebaran rabies kanggo manungsa.

Vaksin rabies bisa digunakake kanthi aman ing kabeh golongan umur. Kira-kira 35 nganti 45 persen wong ngembangake wektu sing cetha rasané lan nyeri ing situs injeksi. Kira-kira 5 nganti 15 persen wong bisa ngalami demam , ngelu , utawa mual . Sawise paparan rabies ora ana contraindication kanggo panggunaan kasebut. Vaksin sing paling larang ora ngandhut thimerosal .Vaksin digawe saka jaringan syaraf digunakake ing sawetara negara, utamane ing Asia lan Amerika Latin, nanging kurang efektif lan duweni efek samping sing luwih gedhe. Pemanfaatan kasebut ora dianjurake dening Organisasi Kesehatan Dunia .

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier