http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk > Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé:

① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan rabies sing dicritani.

② Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké sadurungé setaun: Nindakake jadwal imunisasi lengkap maneh yen digitik dening kewan rabies sing dicritani.

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier