http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk > Sebagean Vaksin Rabies

Sebagean Vaksin Rabies

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

Sakbenere kabeh infeksi karo rabies ngasilake pati nganti rong ilmuwan Prancis, Louis Pasteur lan Émile Roux , ngembangake vaksinasi rabies pisanan ing taun 1885. Vaksin iki pisanan dipigunakaké ing manungsa tanggal 6 Juli 1885, nalika Joseph Meister (umuré 9 taun) 1876-1940), sing wis dikalahaké dening asu rabid. [8]

Vaksin kasebut kalebu sampel saka virus sing dipanen saka kelinci (lan kudu mati) sing ora bisa diobati kanthi ngijini nganti garing nganti 5 nganti 10 dina. Vaksin sing asalé saka jaringan saraf sing padha isih digunakaké saiki ing sawetara negara, lan nalika padha luwih murah tinimbang vaksin kultur sel modern, ora kaya sing efektif. [9] Vaksin tissue neural uga nggawa risiko komplikasi neurologis.

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier