http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk > Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah

Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah

Dhasar Info

Model No.: Bulk

Deskripsi Produk

Kejabi saka vaksinasi manungsa, cara liya uga dikembangake kanthi asu vaksin kanggo nyegah panyebaran virus. Taun 1979 Laboratorium Riset Van Houweling Pusat Kesehatan Universitas Silliman Dumaguete ing Filipina , [11] ngembangake lan ngasilake vaksin asu sing menehi kekebalan telung taun saka rabies . Perkembangan vaksin ngasilake rabies ing sawetara wilayah Visayas lan Mindanao . Program sukses ing Filipina iki banjur digunakake minangka model dening negara liya, kayata Ekuador lan Negara Yucatan Meksiko , ing perang nglawan rabies sing dikoordinir karo Organisasi Kesehatan Dunia . [12]

Ing Tunisia, program kontrol rabies diprakirakake kanggo mbayar vaksinasi sing nduweni asu kanggo ningkataké vaksinasi massa sing disponsori dening pemerintah. Vaksin iki dikenal minangka Rabisin ( Mérial ), sing minangka vaksin rabies sel sing dipigunakaké mung ing negara. Vaksinasi asring ditampa nalika pamilik njupuk ing asu kanggo check-up lan kunjungan ing dokter kewan.

Rabies Vaccine

Kategori Produk : Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier