http://jw.ccbcht.com
Home > Produk > Vaksin Rabies Kanggo Manungsa > Final Bulk

Final Bulk

Kategori produk dari Final Bulk , kami produsen khusus dari Cina, Bulk Of Rabies Vaccine , Vaksin Rabies Cilik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Vaksin Rabies Stabil R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Model No.: Bulk

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah...
Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Model No.: Bulk

Vaksin rabies minangka vaksin sing digunakake kanggo nyegah rabies . Ana sawetara vaksin sing kasedhiya sing aman lan efektif. Padha bisa digunakake kanggo nyegah rabies sadurunge lan kanggo periode wektu sawise infeksi virus kayata dening asu utawa...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Sebagean Vaksin Rabies

Model No.: Bulk

Sakbenere kabeh infeksi karo rabies ngasilake pati nganti rong ilmuwan Prancis, Louis Pasteur lan Émile Roux , ngembangake vaksinasi rabies pisanan ing taun 1885. Vaksin iki pisanan dipigunakaké ing manungsa tanggal 6 Juli 1885, nalika Joseph...
Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah

Model No.: Bulk

Kejabi saka vaksinasi manungsa, cara liya uga dikembangake kanthi asu vaksin kanggo nyegah panyebaran virus. Taun 1979 Laboratorium Riset Van Houweling Pusat Kesehatan Universitas Silliman Dumaguete ing Filipina , [11] ngembangake lan ngasilake...
China Final Bulk Supplier

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa (produk setengah komplit)

1. Standar kanggo kontrol internal luwih dhuwur tinimbang standar nasional. Vaksin rabies nduweni potensi dhuwur lan nduweni immunogenicity apik.

2. Vaksin kasebut nunjukake keamanan sing apik kanthi rasio kurang ing reaksi saleh. Produk cocok kanggo vaksinasi gedhe ing area paparan.

Rabies Vaccine

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier