Ngarep > Produk > Wong Sing Ngontak Rabies Virus(Total 14 Produk kanggo Wong Sing Ngontak Rabies Virus)

Wong Sing Ngontak Rabies Virus - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Wong Sing Ngontak Rabies Virus produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Wong Sing Ngontak Rabies Virus karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Wong Sing Ngontak Rabies Virus merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Vaksin Syringe sing wis diisi kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Biopharmaceutical Live Lyophilized

Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari penyakit sing abot ing meh kabeh bocah sing diimunisasi. Iku nganti 85% efektif kanggo nyegah penyakit entheng. Anak-anak sing divaksinasi sing kena pitik cacahé umume nduweni kasus ringan. Cacar...
Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Model No.: Bulk

Tag: Efek sing cocog karo Formulasi Lyophilized , Teknik Kapadhetanan Kapadhetan Tinggi , Proses Culturing Nduweni Repeatability Baik

Vaksin rabies minangka vaksin sing digunakake kanggo nyegah rabies . Ana sawetara vaksin sing kasedhiya sing aman lan efektif. Padha bisa digunakake kanggo nyegah rabies sadurunge lan kanggo periode wektu sawise infeksi virus kayata dening asu utawa...
Sebagean Vaksin Rabies

Model No.: Bulk

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies. , Dilindhungi saka cahya , Reaksi Kurang Advers

Sakbenere kabeh infeksi karo rabies ngasilake pati nganti rong ilmuwan Prancis, Louis Pasteur lan Émile Roux , ngembangake vaksinasi rabies pisanan ing taun 1885. Vaksin iki pisanan dipigunakaké ing manungsa tanggal 6 Juli 1885, nalika Joseph...
Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah

Model No.: Bulk

Tag: Nduwe Reaksi Saben , Reaksi Lokal utawa Sistemik entheng , Bisa Dibebasake Spontaneously

Kejabi saka vaksinasi manungsa, cara liya uga dikembangake kanthi asu vaksin kanggo nyegah panyebaran virus. Taun 1979 Laboratorium Riset Van Houweling Pusat Kesehatan Universitas Silliman Dumaguete ing Filipina , [11] ngembangake lan ngasilake...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: 1.0 Ml Per Vial , 1.0 Ml Per Tunggal Dosis Manungsa , Potensi Ora Kurang saka 2 , 5 IU

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Rampungé Produk Vaksin Rabies

Model No.: 1ml/vial

Tag: Bisa Mbusak kekebalan , Marang Rabies Virus , Ing Penerima Miwiti Imunisasi

[Administration lan d osage] (1) Otot deltoid lengen ndhuwur iku situs sing disaranake kanggo administrasi intramuskuler. Kanggo bocah cilik, inoculate vaksin ing otot ing aspek anteroexternal saka pethak. (2) Jadwal imunisasi post kadosta: Biasane...
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

Tag: Cocog kanggo Gedhe Lingkup Vaksinasi , Vero Cells Kultur ing Microcarriers , Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Low Ratio in Adverse Reaction , Vaksin punika Preparation Liquid , Virus Tuwuh ing Vero Cells

[ Deskripsi ] Vaksin iku minangka cairan sing digawe saka virus rabies tetep sing ora aktif (aGV). Virus iki tuwuh ing sel Vero sing dikembangake ing microcarriers. Sawisé budidaya lan panen, suspensi virus dikonsentrasi, diaktivasi dening...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Sebagean Vaksin Rabies , Produk Semi-rampung saka Vaksin Rabies , Biopharmaceutical Bioproducts Pharmaceutical

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa (produk setengah komplit) Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng...
Wholesale Wong Sing Ngontak Rabies Virus from China, Need to find cheap Wong Sing Ngontak Rabies Virus as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Wong Sing Ngontak Rabies Virus produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Wong Sing Ngontak Rabies Virus, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier