Ngarep > Produk > Virus Tuwuh Ing Vero Cells(Total 23 Produk kanggo Virus Tuwuh Ing Vero Cells)

Virus Tuwuh Ing Vero Cells - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Virus Tuwuh Ing Vero Cells produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Virus Tuwuh Ing Vero Cells karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Virus Tuwuh Ing Vero Cells merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Low Ratio in Adverse Reaction , Vaksin punika Preparation Liquid , Virus Tuwuh ing Vero Cells

[ Deskripsi ] Vaksin iku minangka cairan sing digawe saka virus rabies tetep sing ora aktif (aGV). Virus iki tuwuh ing sel Vero sing dikembangake ing microcarriers. Sawisé budidaya lan panen, suspensi virus dikonsentrasi, diaktivasi dening...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Free High Titer Potensi , Gelatin Free High Titer Good Safety , Gelatin High Potency Free Good Safety

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Vaksin Vaksin Chicken Pre-filled Syringe

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gedhe Gelatin Gratis Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Gelatin Free Live Lyophilized

CDC nyaranake loro dosis vaksin cacar kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa. Anak-anak kudu nampa rong dosis vaksin-dosis pisanan ing 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping pindho ing 4 nganti 6 taun. Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari...
Vaksin Syringe sing wis diisi kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Biopharmaceutical Live Lyophilized

Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari penyakit sing abot ing meh kabeh bocah sing diimunisasi. Iku nganti 85% efektif kanggo nyegah penyakit entheng. Anak-anak sing divaksinasi sing kena pitik cacahé umume nduweni kasus ringan. Cacar...
Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Gratis Bulk Gelatin , Bioteknologi Langsung Bulk , Gelatin Free Live Biotechnology

Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing taun 1995, ana kira-kira 100 sing tilar...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
Suntingan Sampurna Syringe Varicella Vaksin Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vial Contains 0.5 Ml Liquid , Miturut Pembubaran Vaksin Lyophilized , Kanthi Diluent

Reaksi salabetipun C ommon: (1) Biasane ing 24 jam sawise vaksinasi, rasa nyeri lan hafalgesia dumadi ing lokasi injeksi, ing kasus-kasus kasebut, bakal ilang kanthi otomatis. (2) Biasane ing 1-2 minggu sawise vaksinasi, reaksi demam temporal bisa...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Suntingan Vaksin Varicella Pra-filled Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tanpa Partikel Asing Milih , Produk Ayam Pox Produk Ayam , Dirtyent Sterile Water for Injection

[Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi pelu. Vaksin sing dicithak ora ngemot kurang saka 3,3 lg PFU virus varicella-zoster urip lan digunakake kanggo siji subjek ing dosis
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Model No.: Bulk

Tag: Efek sing cocog karo Formulasi Lyophilized , Teknik Kapadhetanan Kapadhetan Tinggi , Proses Culturing Nduweni Repeatability Baik

Vaksin rabies minangka vaksin sing digunakake kanggo nyegah rabies . Ana sawetara vaksin sing kasedhiya sing aman lan efektif. Padha bisa digunakake kanggo nyegah rabies sadurunge lan kanggo periode wektu sawise infeksi virus kayata dening asu utawa...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

Tag: Cocog kanggo Gedhe Lingkup Vaksinasi , Vero Cells Kultur ing Microcarriers , Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Sebagean Vaksin Rabies , Produk Semi-rampung saka Vaksin Rabies , Biopharmaceutical Bioproducts Pharmaceutical

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa (produk setengah komplit) Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng...
Wholesale Virus Tuwuh Ing Vero Cells from China, Need to find cheap Virus Tuwuh Ing Vero Cells as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Virus Tuwuh Ing Vero Cells produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Virus Tuwuh Ing Vero Cells, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier