Ngarep > Produk > Varicella Vaccine(Total 24 Produk kanggo Varicella Vaccine)

Varicella Vaccine - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Varicella Vaccine produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Varicella Vaccine karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Varicella Vaccine merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin Varicella

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Gedhe Vaksin Live Varicella , Produk Semi-rampung Vaksin Varicella , Dhuwur Titer lan Khasiat Kekebalan

Vaksin Vaksin Varicella, Live, Semi-finished Products 1. Keamanan apik saka gelatin-gratis Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Model No.: Pre-filled Syringe

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Powder

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Preparasi Syringe Varicella Vaccine , Periode Wektu Panjang dening Kestabilan Good

Rampung Produk Vaksin Varicella, Urip, Syringe Pra-filled Produk rampung saka vaksin varicella. Ana telung kuwasane, safety bebas gelatin , periode validitas kanthi stabilitas, perlindungan kanthi titer dhuwur lan keberhasilan imun. Perbaikan...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Vaksin Varicella Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Aman saka Gelatin Saka Adjuvant , Biopharmaceutical Bioproducts Medicine , Ningkatake Safety and Quality Vaksin

Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke, Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus setya ningkatake prodhuk lan mimpin ing 2010 penghapusan gelatin saka adjuvant lan ngembangake vaksin wektu urip nganti 36 sasi sing paling...
Gedhe Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: Bulk

Tag: BH-2 Stabilizer karo Hak-hak IP Sendiri , Meningkatkan Stabilitas Produk , Periode Validasi kanggo 36 Sasi

Periode validitas kanthi stabil Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009...
Gedhe Vaksin Varicella

Model No.: Bulk

Tag: Biopharmaceutical Biotechnology Biologi , Kurangi Rasio Insiden Anafilaksis , Dopting BH-2 Stabilizer

[Contraindications] (1) Subyek kanthi hypersensitivity dikenal kanggo kabeh komponén produk iki kalebu neomycin. (2) Wanita nalika ngandhut. (3) Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, episode akut penyakit kronis, demam lan...
Gedhe Vaksin Varicella Live Attenutated

Model No.: Bulk

Tag: Penyebaran Virus Varicella Zoster , Varicella-zoster Virus Oka Strain , Budaya Cell Diagnosa Human

Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa ngurangi rasio anafilaksis . Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode...
Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Model No.: Bulk

Tag: Sawise Kultivasi lan Harvest , Tambahan saka Stabilizer sing Cocok , Suspension virus Lyophilized

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah...
Gedhe Vaksin Varicella ditandhani Live

Model No.: Bulk

Tag: Termasuk Bahan Aktif , Urip Varicella Zoster Virus , Oka Strain Seed

Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan kanthi saklawasé 75% [2] ing vaksinasi. Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Attenutated Lyophilized , Directions for Use of Varicella Vaccine , Banyu Steril Kanggo Injeksi

[Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella. [Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi...
PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Lyophilized Attenutated , Human Albumin Sodium Glutamate Sucrose , Glukosa Carbamide Arginine

Bahan aktif: Live varicella-zoster virus (Oka strain): ora kurang saka 3,3 lgPFU (2000 PFU) Bahan aktif: Trehalose, Albumin Manungsa, Natrium Glutamat, Sucrose, Glukosa, Carbamida, Arginine. Diluent: Sterile Water for Injection [Indikasi...
PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: The White Fluey Pellet , Digawe saka Borosilicate Glass , Vaksin Varicella Live Atophilized Attenutated

Kenapa ACIP ngrampungake rekomendasi kanggo nambah vaksin vaksin kapindho kanggo kabeh bocah? Ing sepuluh taun sadurunge lisensi vaksin ing taun 1995, ana penurunan sing signifikan ing penyakit varicella, uga owah-owahan ing varicella lan kematian....
PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Changchun BCHT Biotechnology Co , Pembekuan Punika Dilarang , PFS Varicella Vaccine Live

[Efek samping sing ora apik] 1. Studi klinik domestik (1) Ing uji coba klinis sing nglibataké 600 bayi lan bocah-bocah umur 1-12 taun sing diabunake dening prodhuk kasebut, reaksi sistemik utama yaiku demam kanthi tingkat total 12%, waca tabel 1,...
Selesai Produk Vaksin Varicella Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Disimpen lan Diangkut , Kanthi Cold Chain in Dark

Ing percobaan klinis sing nglibataké 928 wong sing umur 13 taun lan ing urutan imunisasi dening prodhuk kasebut, reaksi total reaksi sistemik yaiku 28,76% sing kerep banget demam, monggo waca tabel 3, lan reaksi total reaksi lokal yaiku 8,24% kang...
Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Standar Produksi Vaksin , Varicella Vaksin Lyophilized Rampung Produk , Paket Botol Penisilin

[Lumbung] Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃. [Paket C] Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca. 1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo...
Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Vaksin Lyophilized , Standar Produk Produk , Persetujuan CFDA Ora

(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka...
Vaksin Chicken Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Vaccine Live , Varicella Vaccine Live Lyophilized , Varicella Vaccine Live Attenuated

Subjek sing disuntik karo produk iki kudu diamati ing paling sethithik 30 menit ing titik kasebut. Epinephrine lan obat-obatan liyané kudu disiapake kanggo panggunaan darurat ing kasus reaksi alergi sing serius kedadeyan. Transmisi virus vaksin mung...
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Biotechnology , Biopharmaceutical Gelatin Free Biotechnology , Biopharmaceutical Live Biotechnology

1. Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella-zoster. Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa ditemokake. 2. Virus...
Wholesale Varicella Vaccine from China, Need to find cheap Varicella Vaccine as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Varicella Vaccine produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Varicella Vaccine, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier