Ngarep > Produk > Vaksin Varicella(Total 24 Produk kanggo Vaksin Varicella)

Vaksin Varicella - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Vaksin Varicella produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Vaksin Varicella karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Vaksin Varicella merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin Varicella

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Gedhe Vaksin Live Varicella , Produk Semi-rampung Vaksin Varicella , Dhuwur Titer lan Khasiat Kekebalan

Vaksin Vaksin Varicella, Live, Semi-finished Products 1. Keamanan apik saka gelatin-gratis Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Model No.: Pre-filled Syringe

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Powder

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Preparasi Syringe Varicella Vaccine , Periode Wektu Panjang dening Kestabilan Good

Rampung Produk Vaksin Varicella, Urip, Syringe Pra-filled Produk rampung saka vaksin varicella. Ana telung kuwasane, safety bebas gelatin , periode validitas kanthi stabilitas, perlindungan kanthi titer dhuwur lan keberhasilan imun. Perbaikan...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Vaksin Varicella Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Aman saka Gelatin Saka Adjuvant , Biopharmaceutical Bioproducts Medicine , Ningkatake Safety and Quality Vaksin

Taun 2008, BCHT kasil ngluncurake vaksin Varicella produke, Live in China. Taun-taun sabanjure, BCHT terus setya ningkatake prodhuk lan mimpin ing 2010 penghapusan gelatin saka adjuvant lan ngembangake vaksin wektu urip nganti 36 sasi sing paling...
Gedhe Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: Bulk

Tag: BH-2 Stabilizer karo Hak-hak IP Sendiri , Meningkatkan Stabilitas Produk , Periode Validasi kanggo 36 Sasi

Periode validitas kanthi stabil Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009...
Gedhe Vaksin Varicella

Model No.: Bulk

Tag: Biopharmaceutical Biotechnology Biologi , Kurangi Rasio Insiden Anafilaksis , Dopting BH-2 Stabilizer

[Contraindications] (1) Subyek kanthi hypersensitivity dikenal kanggo kabeh komponén produk iki kalebu neomycin. (2) Wanita nalika ngandhut. (3) Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, episode akut penyakit kronis, demam lan...
Gedhe Vaksin Varicella Live Attenutated

Model No.: Bulk

Tag: Penyebaran Virus Varicella Zoster , Varicella-zoster Virus Oka Strain , Budaya Cell Diagnosa Human

Vaksin Varicella sing pisanan ngandhut, ora ngasilake gelatin saka kewan, ditemokake lan diprodhuksi ing China. Ngilangake gelatin saka vaksin varicella bisa ngurangi rasio anafilaksis . Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode...
Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Model No.: Bulk

Tag: Sawise Kultivasi lan Harvest , Tambahan saka Stabilizer sing Cocok , Suspension virus Lyophilized

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah...
Gedhe Vaksin Varicella ditandhani Live

Model No.: Bulk

Tag: Termasuk Bahan Aktif , Urip Varicella Zoster Virus , Oka Strain Seed

Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan kanthi saklawasé 75% [2] ing vaksinasi. Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU...
Suntingan Vaksin Varicella Pra-filled Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tanpa Partikel Asing Milih , Produk Ayam Pox Produk Ayam , Dirtyent Sterile Water for Injection

[Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi pelu. Vaksin sing dicithak ora ngemot kurang saka 3,3 lg PFU virus varicella-zoster urip lan digunakake kanggo siji subjek ing dosis
PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: The White Fluey Pellet , Digawe saka Borosilicate Glass , Vaksin Varicella Live Atophilized Attenutated

Kenapa ACIP ngrampungake rekomendasi kanggo nambah vaksin vaksin kapindho kanggo kabeh bocah? Ing sepuluh taun sadurunge lisensi vaksin ing taun 1995, ana penurunan sing signifikan ing penyakit varicella, uga owah-owahan ing varicella lan kematian....
Selesai Produk Vaksin Varicella Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Disimpen lan Diangkut , Kanthi Cold Chain in Dark

Ing percobaan klinis sing nglibataké 928 wong sing umur 13 taun lan ing urutan imunisasi dening prodhuk kasebut, reaksi total reaksi sistemik yaiku 28,76% sing kerep banget demam, monggo waca tabel 3, lan reaksi total reaksi lokal yaiku 8,24% kang...
Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Standar Produksi Vaksin , Varicella Vaksin Lyophilized Rampung Produk , Paket Botol Penisilin

[Lumbung] Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃. [Paket C] Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca. 1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo...
Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Vaksin Lyophilized , Standar Produk Produk , Persetujuan CFDA Ora

(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka...
Vaksin Chicken Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Vaccine Live , Varicella Vaccine Live Lyophilized , Varicella Vaccine Live Attenuated

Subjek sing disuntik karo produk iki kudu diamati ing paling sethithik 30 menit ing titik kasebut. Epinephrine lan obat-obatan liyané kudu disiapake kanggo panggunaan darurat ing kasus reaksi alergi sing serius kedadeyan. Transmisi virus vaksin mung...
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Biotechnology , Biopharmaceutical Gelatin Free Biotechnology , Biopharmaceutical Live Biotechnology

1. Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella-zoster. Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa ditemokake. 2. Virus...
Produk Vaksin Saring kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Gratis Bulk Gelatin , Bioteknologi Langsung Bulk , Gelatin Free Live Biotechnology

Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing taun 1995, ana kira-kira 100 sing tilar...
Vaksin Chicken Pox

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Gelatin Final gratis Bulk , Bulk Live Final Bulk , Gelatin Free Live Final Bulk

Vaksin cacar ayam dianjurake kanggo kabeh bocah ing umur 13 taun sing durung duwe cacar air. Sampeyan uga dianjurake kanggo kabeh remaja lan wong diwasa sing durung divaksinasi lan durung duwe cacar air. Carane Akeh Jotosan Vaksin Chickenpox Perlu?...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Long Validity Period , Biopharmaceutical Gelatin Free , Biopharmaceutical Live Long Validity Period

Apa Efek Sampéyan Terkait karo Vaksin Chickenpox? Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi...
Vaksin Syringe sing wis diisi kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Biopharmaceutical Live Lyophilized

Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari penyakit sing abot ing meh kabeh bocah sing diimunisasi. Iku nganti 85% efektif kanggo nyegah penyakit entheng. Anak-anak sing divaksinasi sing kena pitik cacahé umume nduweni kasus ringan. Cacar...
Vaksin Vaksin Chicken Pre-filled Syringe

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gedhe Gelatin Gratis Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Gelatin Free Live Lyophilized

CDC nyaranake loro dosis vaksin cacar kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa. Anak-anak kudu nampa rong dosis vaksin-dosis pisanan ing 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping pindho ing 4 nganti 6 taun. Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari...
Gedhe Vaksin Chicken Pox

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Biokechnology Final Bulk Chicken Pox , Bioteknologi Periode Jangka Panjang Chicken Chicken , Bioteknologi Pakan Ayam Lyophilized

Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi cilik wong ngalami ruam sing entheng, biasane ing...
Rampung Produk Vaksin Pakan Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Poto Panjang Periode Panjang , Final Chicken Lyophilized , Periode Validity Panjang Chicken Chicken Lyophilized

Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi cilik wong ngalami ruam sing entheng, biasane ing...
Vaksin Chicken Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Produk Biologis Besar , Bioteknologi Panjang Periode Validitas Biologi , Bioteknologi Produk Biologi Lyophilized

Vaksin varicella diwenehi rong dosis. Anak kudu ditembak kaping pisanan ing umur 12-18 wulan. Kutipan kapindho kudu diwenehi ing umur 4-6 taun. Anak-anak lan wong tuwa sing lawas kudu duwe rong cetha, kanthi papat nganti wolung minggu antarané...
Wholesale Vaksin Varicella from China, Need to find cheap Vaksin Varicella as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Vaksin Varicella produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Vaksin Varicella, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier