Ngarep > Produk > Vaccine Biological Products Preventive(Total 10 Produk kanggo Vaccine Biological Products Preventive)

Vaccine Biological Products Preventive - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Vaccine Biological Products Preventive produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Vaccine Biological Products Preventive karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Vaccine Biological Products Preventive merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Chicken Pox Vaccine Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioproducts Semifinished Products Medicine , Bioproducts High Potency Medicine , Bioproducts Kesehatan Kedokteran

Techniques produksi vaksin sing berkembang. Sel mamalia kultur dianggep dadi tambah penting, dibandhingake karo opsi konvensional kayata endhog pitik, amarga produktivitas sing luwih gedhe lan insidensi sing kurang masalah karo kontaminasi....
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

Tag: Cocog kanggo Gedhe Lingkup Vaksinasi , Vero Cells Kultur ing Microcarriers , Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Wholesale Vaccine Biological Products Preventive from China, Need to find cheap Vaccine Biological Products Preventive as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Vaccine Biological Products Preventive produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Vaccine Biological Products Preventive, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier