Ngarep > Produk > Urip Preventive Pharmaceutical(Total 1 Produk kanggo Urip Preventive Pharmaceutical)

Urip Preventive Pharmaceutical - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Urip Preventive Pharmaceutical produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Urip Preventive Pharmaceutical karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Urip Preventive Pharmaceutical merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live , Urip Preventive Pharmaceutical

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Wholesale Urip Preventive Pharmaceutical from China, Need to find cheap Urip Preventive Pharmaceutical as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Urip Preventive Pharmaceutical produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Urip Preventive Pharmaceutical, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier