Ngarep > Produk > Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate(Total 2 Produk kanggo Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate)

Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Wholesale Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate from China, Need to find cheap Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier