Ngarep > Produk > Tanpa Partikel Asing Milih(Total 1 Produk kanggo Tanpa Partikel Asing Milih)

Tanpa Partikel Asing Milih - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Tanpa Partikel Asing Milih produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Tanpa Partikel Asing Milih karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Tanpa Partikel Asing Milih merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Suntingan Vaksin Varicella Pra-filled Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tanpa Partikel Asing Milih , Produk Ayam Pox Produk Ayam , Dirtyent Sterile Water for Injection

[Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi pelu. Vaksin sing dicithak ora ngemot kurang saka 3,3 lg PFU virus varicella-zoster urip lan digunakake kanggo siji subjek ing dosis
Wholesale Tanpa Partikel Asing Milih from China, Need to find cheap Tanpa Partikel Asing Milih as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Tanpa Partikel Asing Milih produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Tanpa Partikel Asing Milih, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier