Ngarep > Produk > Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok(Total 4 Produk kanggo Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok)

Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Model No.: Bulk

Tag: Sawise Kultivasi lan Harvest , Tambahan saka Stabilizer sing Cocok , Suspension virus Lyophilized

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Vaksin Syringe sing wis diisi kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Biopharmaceutical Live Lyophilized

Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari penyakit sing abot ing meh kabeh bocah sing diimunisasi. Iku nganti 85% efektif kanggo nyegah penyakit entheng. Anak-anak sing divaksinasi sing kena pitik cacahé umume nduweni kasus ringan. Cacar...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok from China, Need to find cheap Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Tambahan Saka Stabilizer Sing Cocok, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier