Ngarep > Produk > Sehat Alpicella Susceptible Subjek(Total 1 Produk kanggo Sehat Alpicella Susceptible Subjek)

Sehat Alpicella Susceptible Subjek - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Sehat Alpicella Susceptible Subjek produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Sehat Alpicella Susceptible Subjek karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Sehat Alpicella Susceptible Subjek merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Wholesale Sehat Alpicella Susceptible Subjek from China, Need to find cheap Sehat Alpicella Susceptible Subjek as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Sehat Alpicella Susceptible Subjek produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Sehat Alpicella Susceptible Subjek, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier