Ngarep > Produk > Sebagean Vaksin Rabies(Total 24 Produk kanggo Sebagean Vaksin Rabies)

Sebagean Vaksin Rabies - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Sebagean Vaksin Rabies produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Sebagean Vaksin Rabies karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Sebagean Vaksin Rabies merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Sebagean Vaksin Rabies , Produk Semi-rampung saka Vaksin Rabies , Biopharmaceutical Bioproducts Pharmaceutical

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa (produk setengah komplit) Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng...
Sebagean Vaksin Rabies

Model No.: Bulk

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies. , Dilindhungi saka cahya , Reaksi Kurang Advers

Sakbenere kabeh infeksi karo rabies ngasilake pati nganti rong ilmuwan Prancis, Louis Pasteur lan Émile Roux , ngembangake vaksinasi rabies pisanan ing taun 1885. Vaksin iki pisanan dipigunakaké ing manungsa tanggal 6 Juli 1885, nalika Joseph...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Free High Titer Potensi , Gelatin Free High Titer Good Safety , Gelatin High Potency Free Good Safety

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Long Validity High Titer , Gelatin Free High Potency High Potency , Gelatin Free Long Validity Good Safety

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella? Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat...
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Preventive Medicine Bulk Final , Preventive Safety Bulk Good Final , Preventive Farmasi Final Bulk

Apa ACIP nyaranake menehi vaksin varicella kanggo bayi sadurunge umur 1 taun yen lagi lelungan internasional? Ora ana ACIP nyaranake menehi dosis MMR kanggo bayi umur 6 nganti 11 sasi sadurunge perjalanan internasional, nanging ora vaksin varicella....
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioteknologi Produk Semifinished Preventive , Bioteknologi High Potency Preventive , Preventive Health Bioteknologi

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaccine Attenuated , Preventive Vaksin Bioteknologi , Bioteknologi Bioproducts Preventive

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Gunggung Vaksin kanggo Pai Ayam Ditandhai

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produksi Biologis Produksi Vaksin , Produk Vaksin Nyegah , Vaksin High Titer Preventive

How is varicella transmitted and for how long is an infected person contagious?
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Produk Semifinished Free Preventive , Manggon Safety Safety Live , Preventive Chicken Vaccine

Kenapa Orang Ngomong Vaksin Chickenpox? Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing...
Gunggung Vaksin kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Potency Free Preventive , Gelatin Free Health Preventive , Preventive Medicine Live

Apa Vaksin Chickenpox? Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella- zoster . Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaksin Chicken Chicken , Preventive Biopharmaceutical Bioteknologi , Biopharmaceutical Long Validity Period Preventive

Vaksin Varicella zoster digawe saka galur Oka / Merck saka virus varises urip sing urip. Virus wiwitanipun dijupuk saka anak karo varicella alam, ngenalaken menyang budaya sel lung embrio manungsa, dicocogake kanggo lan propagated ing embrio Guinea...
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live , Urip Preventive Pharmaceutical

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Live Chicken Biotechnology , Periode Long Validity Live Titer Tinggi , Urip Lyophilized Vaksinasi

Efek samping sing serius banget. Saka taun 1998 nganti 2013, mung siji vaksin sing gegandhengan karo pati kacarita: bocah cilik sing duwe anak inggris sing duwe leukemia. Ing sawetara kasus, reaksi abot wis dilapurake kayata meningitis lan radhang...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Attenuated Vaccination , Produk Vaksin Live Vaksin , Produk Bioteknologi Langsung Langsung

Vaksin varicella ora dianjurake kanggo wong sing gerah, wanita ngandhut , wong sing wis ngalami reaksi alergi serius kanggo vaksin varicella ing jaman sadurungé, wong sing alergi marang gelatin , wong alergi kanggo neomycin , wong sing nampa dosis...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Gratis Produk Biologis Vaksinasi , Gelatin Free Finished Products Medicine , Gelatin Kesehatan Tinggi Gratis

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Long Validity Biological , Biopharmaceutical Long Validity Finished Products , Biopharmaceutical Lyophilized Vaccination

Sadurunge diwenehi vaksin taun 1995 ing Amerika Serikat (dibebasake ing taun 1988 ing Jepang lan Korea), ana sekitar 4.000.000 kasus per taun ing Amerika Serikat, biasane bocah-bocah, kanthi 10,500-13.000 korban ing rumah sakit (kisaran, 8.000-...
Vaksin Pakan Ayam Vaksin Produk Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Long Validity Period Pharmaceutical , Preventive Varicella Lyophilized , Produk Vaksin Biopharmaceutical Rampung

Vaksin varisella yaiku 70% nganti 90% efektif kanggo nyegah varicella lan luwih saka 95% efektif kanggo nyegah varicella abot. Evaluasi lanjutan wis ditindakake ing Amerika Serikat saka anak-anak sing disusoni proteksi sing dicethakaké paling...
Gedhe Vaksin Chicken Chicken dilindhungi Lyophilized Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Health , Varicella Long Validity Period Kedokteran , Varicella Long Validity Period Good Safety

Efek sampingan cilik bisa nyebabake nyeri ing situs injeksi, demam, lan rash. Efek samping sing lara arang banget lan dumadi ing awak-awak sing duwe fungsi kekebalan sing kurang . Panggunaan wong HIV / AIDS kudu dilakoni kanthi ati-ati. Ora...
Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Bioproducts , Varicella Final Bulk Semifinished Products , Potensi High Potensial Kalor Varicella

Vaksin Varicella , uga dikenal minangka vaksin cacar air , minangka vaksin sing nglindhungi saka cacar . Siji dosis vaksin nyegah 95% penyakit moderate lan 100% saka penyakit abot. Loro dosis vaksin luwih efektif tinimbang siji. Yen diwènèhaké...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Biotechnology High Titer , Varicella Biotechnology Attenuated , Varicella Final Bulk Vaksinasi

Sapa sing wis ora duwe cacar banyu utawa sing duwe vaksin cacar air bisa nambani penyakit kasebut. Penyakit cacar ora mung 5 nganti 7 dina. Gejala klasik cacar ginjel yaiku ruam sing dadi gatal, lendhisi sing diisi kanthi cairan sing pungkasané dadi...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Biotechnology Chicken Pox , Produk Biologi Bioteknologi Varicella , Produk Bakal Varicella Bioteknologi

CDC nyaranake loro dosis vaksin cacar kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa. Anak-anak kudu nampa rong dosis vaksin-dosis pisanan ing 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping pindho ing 4 nganti 6 taun. Cacar banyu minangka penyakit banget nular sing...
Wholesale Sebagean Vaksin Rabies from China, Need to find cheap Sebagean Vaksin Rabies as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Sebagean Vaksin Rabies produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Sebagean Vaksin Rabies, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier