Ngarep > Produk > Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas(Total 1 Produk kanggo Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas)

Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Wholesale Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas from China, Need to find cheap Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier