Ngarep > Produk > Sawise Kultivasi Lan Harvest(Total 3 Produk kanggo Sawise Kultivasi Lan Harvest)

Sawise Kultivasi Lan Harvest - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Sawise Kultivasi Lan Harvest produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Sawise Kultivasi Lan Harvest karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Sawise Kultivasi Lan Harvest merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Gedhe Vaksin Varicella Live Lyophilized

Model No.: Bulk

Tag: Sawise Kultivasi lan Harvest , Tambahan saka Stabilizer sing Cocok , Suspension virus Lyophilized

Vaksin varicella pisanan sing disetujoni karo periode validitas 36 sasi ing donya. Ngadopsi stabilizer BH-2 kanthi IP dhewe (paten Cina ora diwenehake: ZL200910138411.6, Aplikasi paten Internasional Ora: PCT / CN2009 / 001405) nemen nambah...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Wholesale Sawise Kultivasi Lan Harvest from China, Need to find cheap Sawise Kultivasi Lan Harvest as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Sawise Kultivasi Lan Harvest produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Sawise Kultivasi Lan Harvest, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier