Ngarep > Produk > Reliable Quality And Stable Stability(Total 3 Produk kanggo Reliable Quality And Stable Stability)

Reliable Quality And Stable Stability - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Reliable Quality And Stable Stability produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Reliable Quality And Stable Stability karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Reliable Quality And Stable Stability merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Gunggung Vaksin kanggo Pai Ayam Ditandhai

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produksi Biologis Produksi Vaksin , Produk Vaksin Nyegah , Vaksin High Titer Preventive

How is varicella transmitted and for how long is an infected person contagious?
Gedhe Vaksin Varicella ditandhani Live

Model No.: Bulk

Tag: Termasuk Bahan Aktif , Urip Varicella Zoster Virus , Oka Strain Seed

Iku nyathet yen dibandhingake karo vaksin varicella kang kurang titer, vaksin titer dhuwur bisa ngurangi kasus terobosan kanthi saklawasé 75% [2] ing vaksinasi. Kabeh vaksin Varicella sing diluncurake saka BCHT, sing titer ora kurang saka 10000 PFU...
Wholesale Reliable Quality And Stable Stability from China, Need to find cheap Reliable Quality And Stable Stability as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Reliable Quality And Stable Stability produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Reliable Quality And Stable Stability, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier