Ngarep > Produk > Rampung Produk Vaksin Varicella(Total 24 Produk kanggo Rampung Produk Vaksin Varicella)

Rampung Produk Vaksin Varicella - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Rampung Produk Vaksin Varicella produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Rampung Produk Vaksin Varicella karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Rampung Produk Vaksin Varicella merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Rampung Produk Vaksin Varicella

Model No.: Pre-filled Syringe

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Powder

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Preparasi Syringe Varicella Vaccine , Periode Wektu Panjang dening Kestabilan Good

Rampung Produk Vaksin Varicella, Urip, Syringe Pra-filled Produk rampung saka vaksin varicella. Ana telung kuwasane, safety bebas gelatin , periode validitas kanthi stabilitas, perlindungan kanthi titer dhuwur lan keberhasilan imun. Perbaikan...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Selesai Produk Vaksin Varicella Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Disimpen lan Diangkut , Kanthi Cold Chain in Dark

Ing percobaan klinis sing nglibataké 928 wong sing umur 13 taun lan ing urutan imunisasi dening prodhuk kasebut, reaksi total reaksi sistemik yaiku 28,76% sing kerep banget demam, monggo waca tabel 3, lan reaksi total reaksi lokal yaiku 8,24% kang...
Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Standar Produksi Vaksin , Varicella Vaksin Lyophilized Rampung Produk , Paket Botol Penisilin

[Lumbung] Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃. [Paket C] Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca. 1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo...
Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Vaksin Lyophilized , Standar Produk Produk , Persetujuan CFDA Ora

(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Free High Titer Potensi , Gelatin Free High Titer Good Safety , Gelatin High Potency Free Good Safety

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Long Validity High Titer , Gelatin Free High Potency High Potency , Gelatin Free Long Validity Good Safety

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella? Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat...
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Preventive Medicine Bulk Final , Preventive Safety Bulk Good Final , Preventive Farmasi Final Bulk

Apa ACIP nyaranake menehi vaksin varicella kanggo bayi sadurunge umur 1 taun yen lagi lelungan internasional? Ora ana ACIP nyaranake menehi dosis MMR kanggo bayi umur 6 nganti 11 sasi sadurunge perjalanan internasional, nanging ora vaksin varicella....
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioteknologi Produk Semifinished Preventive , Bioteknologi High Potency Preventive , Preventive Health Bioteknologi

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaccine Attenuated , Preventive Vaksin Bioteknologi , Bioteknologi Bioproducts Preventive

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Gunggung Vaksin kanggo Pai Ayam Ditandhai

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produksi Biologis Produksi Vaksin , Produk Vaksin Nyegah , Vaksin High Titer Preventive

How is varicella transmitted and for how long is an infected person contagious?
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Produk Semifinished Free Preventive , Manggon Safety Safety Live , Preventive Chicken Vaccine

Kenapa Orang Ngomong Vaksin Chickenpox? Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing...
Gunggung Vaksin kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Potency Free Preventive , Gelatin Free Health Preventive , Preventive Medicine Live

Apa Vaksin Chickenpox? Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella- zoster . Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaksin Chicken Chicken , Preventive Biopharmaceutical Bioteknologi , Biopharmaceutical Long Validity Period Preventive

Vaksin Varicella zoster digawe saka galur Oka / Merck saka virus varises urip sing urip. Virus wiwitanipun dijupuk saka anak karo varicella alam, ngenalaken menyang budaya sel lung embrio manungsa, dicocogake kanggo lan propagated ing embrio Guinea...
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live , Urip Preventive Pharmaceutical

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Live Chicken Biotechnology , Periode Long Validity Live Titer Tinggi , Urip Lyophilized Vaksinasi

Efek samping sing serius banget. Saka taun 1998 nganti 2013, mung siji vaksin sing gegandhengan karo pati kacarita: bocah cilik sing duwe anak inggris sing duwe leukemia. Ing sawetara kasus, reaksi abot wis dilapurake kayata meningitis lan radhang...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Attenuated Vaccination , Produk Vaksin Live Vaksin , Produk Bioteknologi Langsung Langsung

Vaksin varicella ora dianjurake kanggo wong sing gerah, wanita ngandhut , wong sing wis ngalami reaksi alergi serius kanggo vaksin varicella ing jaman sadurungé, wong sing alergi marang gelatin , wong alergi kanggo neomycin , wong sing nampa dosis...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Gratis Produk Biologis Vaksinasi , Gelatin Free Finished Products Medicine , Gelatin Kesehatan Tinggi Gratis

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Long Validity Biological , Biopharmaceutical Long Validity Finished Products , Biopharmaceutical Lyophilized Vaccination

Sadurunge diwenehi vaksin taun 1995 ing Amerika Serikat (dibebasake ing taun 1988 ing Jepang lan Korea), ana sekitar 4.000.000 kasus per taun ing Amerika Serikat, biasane bocah-bocah, kanthi 10,500-13.000 korban ing rumah sakit (kisaran, 8.000-...
Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tukang Tinggi Biopharmaceutical Final , Biopharmaceutical Final Bulk Attenuated , Biopharmaceutical Long Validity Period Chicken Pox

Sawetara bocah sing divaksinasi wis ditemokake bakal ilang antibodi protèktif ing sethithik nganti wolung taun. Nanging miturut Organisasi Kesehatan Dunia : "Sawisé observasi populasi sinau kanggo periode nganti 20 taun ing Jepang lan 10 taun...
Produk Ayam Bakar Ayam Panggang Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Vaccine High Titer , Biopharmaceutical Vaccine Attenuated , Produk Ayam Bakar Biopharmaceutical Ayam Pox

Durasi long-term perlindungan saka vaksin varicella ora dingerteni, nanging saiki ana wong sing divaksinasi rong puluh taun kepungkur tanpa bukti kekebalan waning, dene wong liya wis dadi cacat ing enem taun. Pengetesan durasi kekebalan sing rumit...
Wholesale Rampung Produk Vaksin Varicella from China, Need to find cheap Rampung Produk Vaksin Varicella as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Rampung Produk Vaksin Varicella produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Rampung Produk Vaksin Varicella, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier