Ngarep > Produk > Preventive Vaccine Attenuated(Total 24 Produk kanggo Preventive Vaccine Attenuated)

Preventive Vaccine Attenuated - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Preventive Vaccine Attenuated produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Preventive Vaccine Attenuated karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Preventive Vaccine Attenuated merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaccine Attenuated , Preventive Vaksin Bioteknologi , Bioteknologi Bioproducts Preventive

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Preventive Medicine Bulk Final , Preventive Safety Bulk Good Final , Preventive Farmasi Final Bulk

Apa ACIP nyaranake menehi vaksin varicella kanggo bayi sadurunge umur 1 taun yen lagi lelungan internasional? Ora ana ACIP nyaranake menehi dosis MMR kanggo bayi umur 6 nganti 11 sasi sadurunge perjalanan internasional, nanging ora vaksin varicella....
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioteknologi Produk Semifinished Preventive , Bioteknologi High Potency Preventive , Preventive Health Bioteknologi

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live , Urip Preventive Pharmaceutical

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Gratis Produk Biologis Vaksinasi , Gelatin Free Finished Products Medicine , Gelatin Kesehatan Tinggi Gratis

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Bioproducts , Varicella Final Bulk Semifinished Products , Potensi High Potensial Kalor Varicella

Vaksin Varicella , uga dikenal minangka vaksin cacar air , minangka vaksin sing nglindhungi saka cacar . Siji dosis vaksin nyegah 95% penyakit moderate lan 100% saka penyakit abot. Loro dosis vaksin luwih efektif tinimbang siji. Yen diwènèhaké...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Biotechnology High Titer , Varicella Biotechnology Attenuated , Varicella Final Bulk Vaksinasi

Sapa sing wis ora duwe cacar banyu utawa sing duwe vaksin cacar air bisa nambani penyakit kasebut. Penyakit cacar ora mung 5 nganti 7 dina. Gejala klasik cacar ginjel yaiku ruam sing dadi gatal, lendhisi sing diisi kanthi cairan sing pungkasané dadi...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Produk Semifinished Preventive Kesehatan , Nyegah Kesehatan Energi , Produk Bioproduct Semipinasi Vaksinasi

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts High Potency Preventive , Preventive Health Bioproducts , Produk Semifinished High Potency Preventive

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Potensi Tinggi Nyegah , Preventive Health Vaksinasi , Bioproducts Semifinished Produk Preventive

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk Semifinished Potensi Tinggi Kedokteran , Semifinished Products Health Medicine , Kesehatan Dhuwur Potensi

Vaksin Varicella (Chickenpox) Apa Sampeyan Perlu Ngerti Apa sampeyan divaksinasi? Varicella (uga disebut chickenpox) iku penyakit virus banget nular. Iki disebabake dening virus varicella zoster. Chickenpox biasane entheng, nanging bisa serius ing...
Chicken Pox Vaccine Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioproducts Semifinished Products Medicine , Bioproducts High Potency Medicine , Bioproducts Kesehatan Kedokteran

Techniques produksi vaksin sing berkembang. Sel mamalia kultur dianggep dadi tambah penting, dibandhingake karo opsi konvensional kayata endhog pitik, amarga produktivitas sing luwih gedhe lan insidensi sing kurang masalah karo kontaminasi....
Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Tag: Produk Biologi Tinggi Potensi Tinggi , Produk Biologis Digenteni Potensi Tinggi , Produk Rampung High Potency High Titer

Sadurungé introduksi vaksinasi kanthi materi saka kasus cowpox (imunisasi heterotipik), cacar bisa dicegah kanthi inokulasi virus cacar, sing sabanjure diarani variolasi kanggo mbedakake saka vaksinasi cacar . Ing wiwitan babagan praktik Inokulasi...
Vaksin Varicella kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Chicken Pox High Titer Bioproducts , Chicken Pox Attenuated Bioproducts , Biologi Produk Rampung Produk Bioproducts

Valence Vaksin bisa dadi monovalent (uga disebut univalent ) utawa multivalent (uga disebut polyvalent ). Vaksin monovalen dirancang kanggo imunisasi marang antigen tunggal utawa mikroorganisme tunggal. Vaksin multivalent utawa polyvalent dirancang...
Vaksin Varicella for Chicken Pox Live Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Titer Dhuwur Tinggi , Produk Ayam Pox Biologi Produk Bioproducts , Produk Ayam Bakar Ayam Bakar Produk Bioproducts

Eksperimen Sistem elektroporasi kanggo pangiriman "vaksin DNA" eksperimental Sapérangan vaksin inovatif uga dikembangaké lan dianggo: Vaksin sel dendritik nggabungake sel dendritik kanthi antigen supaya bisa ngasilake antigen marang sel...
Vaksin Pakan Ayam Live Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Periode Long Validity Final Titer Tinggi , Titer Tinggi Lyophilized Bulk Final , Long Validity Period Lyophilized High Titer

Sanajan tuan rumah ngembangake antibodi, perlindungan bisa uga ora cukup; Kekebalan bisa uga alon banget dadi efektif ing wektu, antibodi ora bisa mateni pathogen kanthi lengkap, utawa bisa uga ana macem-macem galur patogen, ora kabeh sing uga...
Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Bulk High Titer , Bioteknologi Periode Panjang Kesinambungan Titer Tinggi , Bioteknologi Lyophilized High Titer

Vaksin kanthi historis minangka cara paling efektif kanggo nglawan lan mateni penyakit infèksi. Watesan efektifitas, nanging ana. [12] Kadhangkala, pangreksan gagal amarga sistem imun inang ora bisa nanggapi kanthi cekap utawa ing kabeh. Kurang akeh...
Vaksin kanggo Chicken Pox Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Finishing Produk Akhir , Bioteknologi Panjang Jangka Panjang Produk , Bioteknologi Produk-produk Lireng Lyophilized

Pangopènan vaksin kasebut minangka vaksinasi . Vaksinasi minangka cara sing paling efektif kanggo nyegah penyakit infèksius; kakebalan nyebar amarga vaksinasi umumé tanggung jawab kanggo prekawis donya saka , nga lan watesan saka penyakit kayata...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Wholesale Preventive Vaccine Attenuated from China, Need to find cheap Preventive Vaccine Attenuated as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Preventive Vaccine Attenuated produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Preventive Vaccine Attenuated, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier