Ngarep > Produk > Preventive Chicken Vaccine(Total 24 Produk kanggo Preventive Chicken Vaccine)

Preventive Chicken Vaccine - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Preventive Chicken Vaccine produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Preventive Chicken Vaccine karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Preventive Chicken Vaccine merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Produk Semifinished Free Preventive , Manggon Safety Safety Live , Preventive Chicken Vaccine

Kenapa Orang Ngomong Vaksin Chickenpox? Paling kasus cacar air sing relatif entheng lan dilakoni ing limang nganti 10 dina. Nanging bisa banget serius, malah ngancam urip, ing persentase cilik wong. Sadurunge vaksin varicella dilisensi ing AS ing...
Gedhe Vaksin kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Preventive Medicine Bulk Final , Preventive Safety Bulk Good Final , Preventive Farmasi Final Bulk

Apa ACIP nyaranake menehi vaksin varicella kanggo bayi sadurunge umur 1 taun yen lagi lelungan internasional? Ora ana ACIP nyaranake menehi dosis MMR kanggo bayi umur 6 nganti 11 sasi sadurunge perjalanan internasional, nanging ora vaksin varicella....
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaccine Attenuated , Preventive Vaksin Bioteknologi , Bioteknologi Bioproducts Preventive

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaksin Chicken Chicken , Preventive Biopharmaceutical Bioteknologi , Biopharmaceutical Long Validity Period Preventive

Vaksin Varicella zoster digawe saka galur Oka / Merck saka virus varises urip sing urip. Virus wiwitanipun dijupuk saka anak karo varicella alam, ngenalaken menyang budaya sel lung embrio manungsa, dicocogake kanggo lan propagated ing embrio Guinea...
Rampung Produk Vaksin Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Bioproducts Pharmaceutical , Medhia High Potensi Live , Urip Preventive Pharmaceutical

Kira-kira 5% bocah sing nampa vaksin kasebut kena demam utawa rash. Laporan reaksi alangan kanggo periode 1995 nganti 2005 ora nemokaké kematian akibat vaksin senadyan kira-kira 55.7 yuta dosis dikirim. Kasus vaksin sing gegandhengan karo vaksin wis...
Rampung Produk Vaksin Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Live Chicken Biotechnology , Periode Long Validity Live Titer Tinggi , Urip Lyophilized Vaksinasi

Efek samping sing serius banget. Saka taun 1998 nganti 2013, mung siji vaksin sing gegandhengan karo pati kacarita: bocah cilik sing duwe anak inggris sing duwe leukemia. Ing sawetara kasus, reaksi abot wis dilapurake kayata meningitis lan radhang...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Gratis Produk Biologis Vaksinasi , Gelatin Free Finished Products Medicine , Gelatin Kesehatan Tinggi Gratis

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Gedhe Vaksin Chicken Chicken dilindhungi Lyophilized Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Health , Varicella Long Validity Period Kedokteran , Varicella Long Validity Period Good Safety

Efek sampingan cilik bisa nyebabake nyeri ing situs injeksi, demam, lan rash. Efek samping sing lara arang banget lan dumadi ing awak-awak sing duwe fungsi kekebalan sing kurang . Panggunaan wong HIV / AIDS kudu dilakoni kanthi ati-ati. Ora...
Gedhe Vaksin Chicken Chocolate Attenuated Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Final Bulk Bioproducts , Varicella Final Bulk Semifinished Products , Potensi High Potensial Kalor Varicella

Vaksin Varicella , uga dikenal minangka vaksin cacar air , minangka vaksin sing nglindhungi saka cacar . Siji dosis vaksin nyegah 95% penyakit moderate lan 100% saka penyakit abot. Loro dosis vaksin luwih efektif tinimbang siji. Yen diwènèhaké...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Biotechnology High Titer , Varicella Biotechnology Attenuated , Varicella Final Bulk Vaksinasi

Sapa sing wis ora duwe cacar banyu utawa sing duwe vaksin cacar air bisa nambani penyakit kasebut. Penyakit cacar ora mung 5 nganti 7 dina. Gejala klasik cacar ginjel yaiku ruam sing dadi gatal, lendhisi sing diisi kanthi cairan sing pungkasané dadi...
Gunggung Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Varicella Biotechnology Chicken Pox , Produk Biologi Bioteknologi Varicella , Produk Bakal Varicella Bioteknologi

CDC nyaranake loro dosis vaksin cacar kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa. Anak-anak kudu nampa rong dosis vaksin-dosis pisanan ing 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping pindho ing 4 nganti 6 taun. Cacar banyu minangka penyakit banget nular sing...
Gedhe Vaksin Chicken Pox

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts Semifinished Products Health , Produk Semifinished Potensi Kesehatan Tinggi , Keamanan Syringe Prefilled Kedokteran

Loro dosis vaksin kira-kira 90% efektif kanggo nyegah cacar. Nalika sampeyan divaksinasi, sampeyan nglindhungi dhewe lan wong liya ing masyarakat sampeyan. Iki penting banget kanggo wong sing ora bisa divaksinasi, kayata sing nganggo sistem...
Gunggung Vaksin Chicken Chocolate Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Produk Semifinished Kesehatan , Vaksinasi Kesehatan Tinggi , Produk Bioproduct Semifinished High Potency

Apa aku kudu? Yen sampeyan mikir iku reaksi alergi abot utawa darurat liyane sing bisa ngenteni, nelpon 9-1-1 lan menyang rumah sakit paling cedhak. Yen ora, hubungi panyedhiya kesehatan. Banjur, reaksi kasebut kudu dilaporake menyang Sistem...
Gedhe Vaksin Chicken Pox Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Bioproducts High Potency , Kesehatan Vaksinasi Bioproducts , Produk Vaksinasi Semifinished High Potency

Apa yen ana masalah serius? Apa sing kudu aku goleki? Goleki apa wae sing disaranake, kayata pratandha reaksi alergi abot , demam dhuwur, utawa prilaku ora biasa. Tanda-tanda reaksi alergi abot bisa nyakup hives, swelling saka tenggorokan lan...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Produk Semifinished Preventive Kesehatan , Nyegah Kesehatan Energi , Produk Bioproduct Semipinasi Vaksinasi

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts High Potency Preventive , Preventive Health Bioproducts , Produk Semifinished High Potency Preventive

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Potensi Tinggi Nyegah , Preventive Health Vaksinasi , Bioproducts Semifinished Produk Preventive

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Potensi Tinggi Kesehatan Lingkungan , Vaksinasi Bioproducts Preventive , Produk Vaksinasi Semifinished Preventive

Nduweni tiyang sepah, sadulur, utawa adhine kanthi sajarah masalah sistem kekebalan. Ngirim salicylates (kayata obat aspirin). Wong kudu ora nggunakake salicylates kanggo 6 minggu sawise njupuk vaksin varicella. Wis bubar wis transfusi getih utawa...
Vaksin Chicken Chicken Buluh Lyophilized

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Kesehatan Lingkungan , Bioproducts Semifinished Products Good Safety , Bioproducts High Potency Good Safety

Vaccine Chickenpox Anak-anak 12 sasi liwat 12 taun kudu njaluk 2 dosis vaksin cacar, biasane: Dosis pisanan: 12 nganti 15 wulan Dosis kapindho: 4 nganti 6 taun Wong sing umuré 13 taun utawa luwih sing ora nduweni vaksin nalika isih enom, lan ora tau...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Bioproducts Good Safety , Vaksinasi Produk Semifinished Good Safety , Vaksinasi Potensi Tinggi Keamanan

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun....
Vaksin Chicken Chicken Live Attenuated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk Semifinished Potensi Tinggi Kedokteran , Semifinished Products Health Medicine , Kesehatan Dhuwur Potensi

Vaksin Varicella (Chickenpox) Apa Sampeyan Perlu Ngerti Apa sampeyan divaksinasi? Varicella (uga disebut chickenpox) iku penyakit virus banget nular. Iki disebabake dening virus varicella zoster. Chickenpox biasane entheng, nanging bisa serius ing...
Chicken Pox Vaccine Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioproducts Semifinished Products Medicine , Bioproducts High Potency Medicine , Bioproducts Kesehatan Kedokteran

Techniques produksi vaksin sing berkembang. Sel mamalia kultur dianggep dadi tambah penting, dibandhingake karo opsi konvensional kayata endhog pitik, amarga produktivitas sing luwih gedhe lan insidensi sing kurang masalah karo kontaminasi....
Vaksin Chicken Pood Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Produk Semifinished , Vaksinasi Potensi Tinggi Kedokteran , Vaksinasi Kesehatan Kedokteran

Produksi Loro buruh nggawe bukaan ing endhog pitik minangka persiapan kanggo produksi vaksin campak. Produksi vaksin duwe sawetara tahapan. Kaping pisanan, antigen dhewe digawe. Virus sing dituwuh ing sel-sel primer kayata endhog pitik (umpamane,...
Vaksin Chicken Chicken Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk rampung Produksi High Potensial , Tinggi Titer Attenuated High Potency , Vaksinasi Bioproducts Kedokteran

Paten Pemrosesan paten ing proses pangembangan vaksin uga bisa dituduhake minangka kendala kanggo pangembangan vaksin anyar. Amarga perlindungan sing kuat ditampa liwat paten ing produk akhir, pangayoman inovasi babagan vaksin asring digawe liwat...
Wholesale Preventive Chicken Vaccine from China, Need to find cheap Preventive Chicken Vaccine as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Preventive Chicken Vaccine produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Preventive Chicken Vaccine, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier