Ngarep > Produk > Poto Panjang Periode Panjang(Total 1 Produk kanggo Poto Panjang Periode Panjang)

Poto Panjang Periode Panjang - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Poto Panjang Periode Panjang produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Poto Panjang Periode Panjang karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Poto Panjang Periode Panjang merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rampung Produk Vaksin Pakan Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Poto Panjang Periode Panjang , Final Chicken Lyophilized , Periode Validity Panjang Chicken Chicken Lyophilized

Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi cilik wong ngalami ruam sing entheng, biasane ing...
Wholesale Poto Panjang Periode Panjang from China, Need to find cheap Poto Panjang Periode Panjang as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Poto Panjang Periode Panjang produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Poto Panjang Periode Panjang, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier