Ngarep > Produk > Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus(Total 4 Produk kanggo Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus)

Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Wholesale Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus from China, Need to find cheap Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Potensi Tinggi Lan Imunogenisitas Bagus, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier