Ngarep > Produk > Potensi Ora Kurang Saka 2(Total 2 Produk kanggo Potensi Ora Kurang Saka 2)

Potensi Ora Kurang Saka 2 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Potensi Ora Kurang Saka 2 produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Potensi Ora Kurang Saka 2 karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Potensi Ora Kurang Saka 2 merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: 1.0 Ml Per Vial , 1.0 Ml Per Tunggal Dosis Manungsa , Potensi Ora Kurang saka 2 , 5 IU

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Potensi Ora Kurang Saka 2 from China, Need to find cheap Potensi Ora Kurang Saka 2 as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Potensi Ora Kurang Saka 2 produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Potensi Ora Kurang Saka 2, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier