Ngarep > Produk > Pfs Varicella Vaccine(Total 24 Produk kanggo Pfs Varicella Vaccine)

Pfs Varicella Vaccine - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Pfs Varicella Vaccine produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Pfs Varicella Vaccine karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Pfs Varicella Vaccine merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Changchun BCHT Biotechnology Co , Pembekuan Punika Dilarang , PFS Varicella Vaccine Live

[Efek samping sing ora apik] 1. Studi klinik domestik (1) Ing uji coba klinis sing nglibataké 600 bayi lan bocah-bocah umur 1-12 taun sing diabunake dening prodhuk kasebut, reaksi sistemik utama yaiku demam kanthi tingkat total 12%, waca tabel 1,...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Vaccine Attenuated , Preventive Vaksin Bioteknologi , Bioteknologi Bioproducts Preventive

Apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi pasien tanpa bukti kekebalan sing wis ngalami varicella lan duwe risiko dhuwur kanggo penyakit parah lan komplikasi? Pasien iki kudu nampa globulin kekebalan varicella zoster (VZIG). VZIG bisa ngowahi...
Vaksin PFS for Chicken Chicken Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Gratis Produk Biologis Vaksinasi , Gelatin Free Finished Products Medicine , Gelatin Kesehatan Tinggi Gratis

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake siji utawa loro dosis kanthi dosis awal diwenehi 12 nganti 18 wulan. Dosis kapindho yen diwenehi kudu paling sethithik sakwise telung sasi. Vaksin iki minangka ditembak subcutaneously (ing kulit). Dianjurake...
Chicken Pox Vaccine Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioproducts Semifinished Products Medicine , Bioproducts High Potency Medicine , Bioproducts Kesehatan Kedokteran

Techniques produksi vaksin sing berkembang. Sel mamalia kultur dianggep dadi tambah penting, dibandhingake karo opsi konvensional kayata endhog pitik, amarga produktivitas sing luwih gedhe lan insidensi sing kurang masalah karo kontaminasi....
Vaksin PFS kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk Biologi High Titer Bioproducts , Produk biologis Attenuated Bioproducts , Rampung Produk Tinggi Bioproducts

Ngembangake kekebalan Sistem kekebalan ngenali agen vaksin minangka manca, ngrusak, lan "eling". Nalika versi virulen saka agen ditemokake, awak ngenali jas protein ing virus, lan kanthi mangkono wis siap kanggo nanggapi, kanthi (1)...
Vaksin Varicella kanggo Chicken Chicken Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Chicken Pox High Titer Bioproducts , Chicken Pox Attenuated Bioproducts , Biologi Produk Rampung Produk Bioproducts

Valence Vaksin bisa dadi monovalent (uga disebut univalent ) utawa multivalent (uga disebut polyvalent ). Vaksin monovalen dirancang kanggo imunisasi marang antigen tunggal utawa mikroorganisme tunggal. Vaksin multivalent utawa polyvalent dirancang...
Vaksin Varicella for Chicken Pox Live Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Titer Dhuwur Tinggi , Produk Ayam Pox Biologi Produk Bioproducts , Produk Ayam Bakar Ayam Bakar Produk Bioproducts

Eksperimen Sistem elektroporasi kanggo pangiriman "vaksin DNA" eksperimental Sapérangan vaksin inovatif uga dikembangaké lan dianggo: Vaksin sel dendritik nggabungake sel dendritik kanthi antigen supaya bisa ngasilake antigen marang sel...
Vaksin Varicella untuk Pai Ayam Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biologi Produk Vaksinasi , Produk Rampung Vaksinasi Tirus Tinggi , Produk rampung. Vaksinasi

Ditambahake Artikel utama: Vaksin sing ditelukake Sawetara vaksin ngemot urip, ditrapake mikroorganisme. Akeh sing aktif yaiku virus sing aktif ing kahanan sing mateni sipat virulen, utawa nggunakake organisme sing duwe hubungan sing rapet nanging...
Vaksin Varicella untuk Pai Ayam Dipadateni

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Chicken Pox Attenuated , Produk Vaksinasi Produk Biologis Rampung , Produk Biologis Vaksinasi Tirus Tinggi

Vaksinasi sing diwenehake nalika bocah isih aman. Efek ala yen umume entheng. Tingkat efek samping gumantung saka vaksin kasebut. Sawetara efek samping umum kalebu demam, nyeri watara situs injeksi, lan nyeri otot. Tambahan, sawetara individu uga...
Vaksin Varicella kanggo Chicken Chicken Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Pakan Ayam Biologi Produk , Vaksinasi Produk Ayam Pox Ayam , Vaksinasi Ayam Pox Tinggi Titer

Vaksin wis nyumbang kanggo eradikasi cacar , salah sijine penyakit sing paling bisa nular lan memateni ing manungsa. Panyakit liya kayata rubella, polio , campak, gondong, cacar , lan typhoid ora ana sing meh padha kaya sing umume taun kepungkur....
Vaksin Varicella kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Periode Valid Panjang Periode Final , Lyophilized Bulk Final Attenuated , Panjang Periode Validity Lyophilized Attenuated

Yen individu sing divaksinasi ngalami penyakit kasebut divaksinasi ( infeksi panemon ), penyakit kasebut bisa dadi kurang virulen tinimbang korban sing ora ditampa. Ing ngisor iki minangka pertimbangan penting ing efektifitas program vaksinasi: [...
Vaksin PFS kanggo Panggang Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Final Bulk , Biopharmaceutical Gelatin Free Final Bulk , Biopharmaceutical Live Final Bulk

Penyakit iki gedhé banget lan tanpa vaksin, bisa disebar kanthi kontak langsung utawa liwat udhara kanthi wahing utawa batuk. Uga, wong bisa njaluk kanthi kontak karo cairan saka blisters cacar banyu. Mulane, bocah-bocah sing duwe cacar banyu kudu...
Rampung Produk Vaksin Varicella Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Vaksin Lyophilized , Standar Produk Produk , Persetujuan CFDA Ora

(5) Aja disinfektan kanggo ngubungi vaksin prodhuk iki nalika mbukak vaksin vaksin lan nggawa injeksi. Alkohol lan disinfektan liyane bisa mateni virus sing dilemoni, saéngga vaksinasi kasebut kudu dilakokaké sawisé njamin penguapan lengkap saka...
Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Standar Produksi Vaksin , Varicella Vaksin Lyophilized Rampung Produk , Paket Botol Penisilin

[Lumbung] Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃. [Paket C] Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca. 1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo...
Selesai Produk Vaksin Varicella Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Disimpen lan Diangkut , Kanthi Cold Chain in Dark

Ing percobaan klinis sing nglibataké 928 wong sing umur 13 taun lan ing urutan imunisasi dening prodhuk kasebut, reaksi total reaksi sistemik yaiku 28,76% sing kerep banget demam, monggo waca tabel 3, lan reaksi total reaksi lokal yaiku 8,24% kang...
PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: The White Fluey Pellet , Digawe saka Borosilicate Glass , Vaksin Varicella Live Atophilized Attenutated

Kenapa ACIP ngrampungake rekomendasi kanggo nambah vaksin vaksin kapindho kanggo kabeh bocah? Ing sepuluh taun sadurunge lisensi vaksin ing taun 1995, ana penurunan sing signifikan ing penyakit varicella, uga owah-owahan ing varicella lan kematian....
PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Lyophilized Attenutated , Human Albumin Sodium Glutamate Sucrose , Glukosa Carbamide Arginine

Bahan aktif: Live varicella-zoster virus (Oka strain): ora kurang saka 3,3 lgPFU (2000 PFU) Bahan aktif: Trehalose, Albumin Manungsa, Natrium Glutamat, Sucrose, Glukosa, Carbamida, Arginine. Diluent: Sterile Water for Injection [Indikasi...
Vaksin PFS for Chicken Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Attenutated Lyophilized , Directions for Use of Varicella Vaccine , Banyu Steril Kanggo Injeksi

[Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa diduweni kanggo nyegah wong saka varicella. [Spesifikasi] Vial kasebut ngandhut cairan kanthi ml. 0,5 ml kanthi pembubaran vaksin lyophilized kanthi...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
Suntingan Sampurna Syringe Varicella Vaksin Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vial Contains 0.5 Ml Liquid , Miturut Pembubaran Vaksin Lyophilized , Kanthi Diluent

Reaksi salabetipun C ommon: (1) Biasane ing 24 jam sawise vaksinasi, rasa nyeri lan hafalgesia dumadi ing lokasi injeksi, ing kasus-kasus kasebut, bakal ilang kanthi otomatis. (2) Biasane ing 1-2 minggu sawise vaksinasi, reaksi demam temporal bisa...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Wholesale Pfs Varicella Vaccine from China, Need to find cheap Pfs Varicella Vaccine as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Pfs Varicella Vaccine produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Pfs Varicella Vaccine, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier