Ngarep > Produk > Periode Valid 12 Sèt(Total 1 Produk kanggo Periode Valid 12 Sèt)

Periode Valid 12 Sèt - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Periode Valid 12 Sèt produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Periode Valid 12 Sèt karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Periode Valid 12 Sèt merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Periode Valid 12 Sèt from China, Need to find cheap Periode Valid 12 Sèt as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Periode Valid 12 Sèt produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Periode Valid 12 Sèt, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier