Ngarep > Produk > Pembekuan Punika Dilarang(Total 1 Produk kanggo Pembekuan Punika Dilarang)

Pembekuan Punika Dilarang - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Pembekuan Punika Dilarang produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Pembekuan Punika Dilarang karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Pembekuan Punika Dilarang merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Changchun BCHT Biotechnology Co , Pembekuan Punika Dilarang , PFS Varicella Vaccine Live

[Efek samping sing ora apik] 1. Studi klinik domestik (1) Ing uji coba klinis sing nglibataké 600 bayi lan bocah-bocah umur 1-12 taun sing diabunake dening prodhuk kasebut, reaksi sistemik utama yaiku demam kanthi tingkat total 12%, waca tabel 1,...
Wholesale Pembekuan Punika Dilarang from China, Need to find cheap Pembekuan Punika Dilarang as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Pembekuan Punika Dilarang produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Pembekuan Punika Dilarang, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier