Ngarep > Produk > Paket Botol Penisilin(Total 1 Produk kanggo Paket Botol Penisilin)

Paket Botol Penisilin - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Paket Botol Penisilin produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Paket Botol Penisilin karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Paket Botol Penisilin merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rampung Produk Vaksin Varicella Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Standar Produksi Vaksin , Varicella Vaksin Lyophilized Rampung Produk , Paket Botol Penisilin

[Lumbung] Disimpen lan diangkut karo chain kadhemen ing peteng antarane 2-8 ℃. [Paket C] Pellet fluey putih saka vaksin lyophilized ing salah siji vial 2ml digawe saka borosilicate kaca. 1 botol dosis / manungsa × 1 dosis manungsa / kothak (nganggo...
Wholesale Paket Botol Penisilin from China, Need to find cheap Paket Botol Penisilin as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Paket Botol Penisilin produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Paket Botol Penisilin, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier