Ngarep > Produk > Ora Kurang Saka 3(Total 5 Produk kanggo Ora Kurang Saka 3)

Ora Kurang Saka 3 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Ora Kurang Saka 3 produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Ora Kurang Saka 3 karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Ora Kurang Saka 3 merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Rampung Produk Vaksin Varicella

Model No.: Pre-filled Syringe

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Powder

Tag: Rampung Produk Vaksin Varicella , Preparasi Syringe Varicella Vaccine , Periode Wektu Panjang dening Kestabilan Good

Rampung Produk Vaksin Varicella, Urip, Syringe Pra-filled Produk rampung saka vaksin varicella. Ana telung kuwasane, safety bebas gelatin , periode validitas kanthi stabilitas, perlindungan kanthi titer dhuwur lan keberhasilan imun. Perbaikan...
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Urip Lyophilized Attenutated , Human Albumin Sodium Glutamate Sucrose , Glukosa Carbamide Arginine

Bahan aktif: Live varicella-zoster virus (Oka strain): ora kurang saka 3,3 lgPFU (2000 PFU) Bahan aktif: Trehalose, Albumin Manungsa, Natrium Glutamat, Sucrose, Glukosa, Carbamida, Arginine. Diluent: Sterile Water for Injection [Indikasi...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Wholesale Ora Kurang Saka 3 from China, Need to find cheap Ora Kurang Saka 3 as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Ora Kurang Saka 3 produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Ora Kurang Saka 3, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier