Ngarep > Produk > Nyegah Pai Ayam(Total 24 Produk kanggo Nyegah Pai Ayam)

Nyegah Pai Ayam - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Nyegah Pai Ayam produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Nyegah Pai Ayam karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Nyegah Pai Ayam merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Produk Vaksin sing wis rampung kanggo Pai Ayam Ditinggal

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Biopharmaceutical Gelatin Free , Varicella Biopharmaceutical Live , Varicella Gelatin Free Live

Coba deleng rekomendasi kanggo dosis vaksin kapindho tumrap saben wong, kalebu bocah. ACIP nyaranake kabeh bocah nampa 2 dosis vaksin varicella sacara rutin. Dosis pisanan kudu diwenehi ing umur 12 nganti 15 sasi lan dosis kaping loro ing umur 4...
Produk Vaksin Saring kanggo Ayam Pox Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Free High Titer Potensi , Gelatin Free High Titer Good Safety , Gelatin High Potency Free Good Safety

Apa kudu dilakoni yen bocah utawa bocah cilik kanthi ora sengaja nampa vaksin zoster urip (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella? Iki kesalahan lan prosedur administrasi vaksin sing serius kudu dilebokake kanggo nyegah kesalahane kedadeyan...
Produk Vaksin Selesai kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Long Validity High Titer , Gelatin Free High Potency High Potency , Gelatin Free Long Validity Good Safety

Yen sawijining petugas kesehatan ora duwe riwayat vaksinasi varicella utawa penyakit nanging wis duwe kasus sing didiagnosis klinik, apa dheweke isih butuh vaksin varicella? Ora. Diagnosa utawa verifikasi saka panyedhiya kesehatan saka riwayat...
Gedhe Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioteknologi Produk Semifinished Preventive , Bioteknologi High Potency Preventive , Preventive Health Bioteknologi

Aku duwe pasien 11 sasi sing sehat sing keluarganya menyang Zimbabwe. Ngendi padha lelungan nduweni tingkat varicella sing dhuwur. Apa aku kudu menehi vaksin varicella menyang bayi sadurunge dheweke lelungan menyang Afrika? Komite Advisory on...
Gunggung Vaksin kanggo Pai Ayam Ditandhai

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produksi Biologis Produksi Vaksin , Produk Vaksin Nyegah , Vaksin High Titer Preventive

How is varicella transmitted and for how long is an infected person contagious?
Gunggung Vaksin kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin High Potency Free Preventive , Gelatin Free Health Preventive , Preventive Medicine Live

Apa Vaksin Chickenpox? Vaksin cacar ayam sing bisa ngreksa wong sing nampa vaksin saka cacar. Uga disebut vaksin varicella, amarga cacar banyu disababaké déning virus varicella- zoster . Vaksin kasebut digawe saka virus sing urip nanging ora bisa...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Preventive Biopharmaceutical Lyophilized , Preventive Gelatin Free Vaksinasi , Gelatin Free Bioproducts Preventive

Sing Perlu Vaksin Chickenpox Anak-anak ing umur 13 taun kudu dosis loro Dosis pisanan ing umur 12 nganti 15 sasi Dosis kapindho ing umur 4 nganti 6 taun Dosis kapindho bisa diwenehi ing umur sing luwih dawa yen diwenehi paling ora 3 sasi sawise...
Rampung Produk Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Gelatin Free Attenuated Vaccination , Produk Vaksin Live Vaksin , Produk Bioteknologi Langsung Langsung

Vaksin varicella ora dianjurake kanggo wong sing gerah, wanita ngandhut , wong sing wis ngalami reaksi alergi serius kanggo vaksin varicella ing jaman sadurungé, wong sing alergi marang gelatin , wong alergi kanggo neomycin , wong sing nampa dosis...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox Ditinggal Langsung

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Lyophilized Pharmaceutical , Biopharmaceutical Lyophilized High Potency , Gelatin Free Chicken Bioproducts

Herpes zoster (shingles) paling kerep ana ing wong tuwa lan mung ditemokake ing bocah. Insiden herpes zoster ing wong diwasa sing divaksinasi 0,9 / 1000 wong-taun, lan 0,3 / 1000 wong-taun ing bocah-bocah divaksin; iki luwih murah tinimbang...
Produk Ayam Bakar Ayam Vaksin Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Long Validity Biological , Biopharmaceutical Long Validity Finished Products , Biopharmaceutical Lyophilized Vaccination

Sadurunge diwenehi vaksin taun 1995 ing Amerika Serikat (dibebasake ing taun 1988 ing Jepang lan Korea), ana sekitar 4.000.000 kasus per taun ing Amerika Serikat, biasane bocah-bocah, kanthi 10,500-13.000 korban ing rumah sakit (kisaran, 8.000-...
Produk Ayam Bakar Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Tukang Tinggi Biopharmaceutical Final , Biopharmaceutical Final Bulk Attenuated , Biopharmaceutical Long Validity Period Chicken Pox

Sawetara bocah sing divaksinasi wis ditemokake bakal ilang antibodi protèktif ing sethithik nganti wolung taun. Nanging miturut Organisasi Kesehatan Dunia : "Sawisé observasi populasi sinau kanggo periode nganti 20 taun ing Jepang lan 10 taun...
Produk Ayam Bakar Ayam Panggang Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Vaccine High Titer , Biopharmaceutical Vaccine Attenuated , Produk Ayam Bakar Biopharmaceutical Ayam Pox

Durasi long-term perlindungan saka vaksin varicella ora dingerteni, nanging saiki ana wong sing divaksinasi rong puluh taun kepungkur tanpa bukti kekebalan waning, dene wong liya wis dadi cacat ing enem taun. Pengetesan durasi kekebalan sing rumit...
Vaksin Pakan Ayam Vaksin Produk Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Varicella Long Validity Period Pharmaceutical , Preventive Varicella Lyophilized , Produk Vaksin Biopharmaceutical Rampung

Vaksin varisella yaiku 70% nganti 90% efektif kanggo nyegah varicella lan luwih saka 95% efektif kanggo nyegah varicella abot. Evaluasi lanjutan wis ditindakake ing Amerika Serikat saka anak-anak sing disusoni proteksi sing dicethakaké paling...
Vaksin Pakan Ayam Cacat

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts Kesehatan Good Safety , Produk Semifinished High Potency Safety Good , Produk Semifinished Health Safety Good

Sawetara wong kudu ora njaluk vaksin iki Ngomongake panyedhiya vaksin yen wong sing njupuk vaksin: Nduweni alergi, sing ngancam nyawa. Wong sing tau duwe reaksi alergi sing ngancam nyawa sawise dosis vaksin cacar, utawa duwe alergi abot ing bagean...
Vaksin Varicella untuk Pai Ayam Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biologi Produk Vaksinasi , Produk Rampung Vaksinasi Tirus Tinggi , Produk rampung. Vaksinasi

Ditambahake Artikel utama: Vaksin sing ditelukake Sawetara vaksin ngemot urip, ditrapake mikroorganisme. Akeh sing aktif yaiku virus sing aktif ing kahanan sing mateni sipat virulen, utawa nggunakake organisme sing duwe hubungan sing rapet nanging...
Vaksin Varicella untuk Pai Ayam Dipadateni

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksinasi Chicken Pox Attenuated , Produk Vaksinasi Produk Biologis Rampung , Produk Biologis Vaksinasi Tirus Tinggi

Vaksinasi sing diwenehake nalika bocah isih aman. Efek ala yen umume entheng. Tingkat efek samping gumantung saka vaksin kasebut. Sawetara efek samping umum kalebu demam, nyeri watara situs injeksi, lan nyeri otot. Tambahan, sawetara individu uga...
Vaksin Varicella kanggo Ayam Pox Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Periode Valid Panjang Periode Final , Lyophilized Bulk Final Attenuated , Panjang Periode Validity Lyophilized Attenuated

Yen individu sing divaksinasi ngalami penyakit kasebut divaksinasi ( infeksi panemon ), penyakit kasebut bisa dadi kurang virulen tinimbang korban sing ora ditampa. Ing ngisor iki minangka pertimbangan penting ing efektifitas program vaksinasi: [...
Vaksin Pakan Ayam Live Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Periode Long Validity Final Titer Tinggi , Titer Tinggi Lyophilized Bulk Final , Long Validity Period Lyophilized High Titer

Sanajan tuan rumah ngembangake antibodi, perlindungan bisa uga ora cukup; Kekebalan bisa uga alon banget dadi efektif ing wektu, antibodi ora bisa mateni pathogen kanthi lengkap, utawa bisa uga ana macem-macem galur patogen, ora kabeh sing uga...
Vaksin kanggo Pai Ayam Live Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Bulk High Titer , Bioteknologi Periode Panjang Kesinambungan Titer Tinggi , Bioteknologi Lyophilized High Titer

Vaksin kanthi historis minangka cara paling efektif kanggo nglawan lan mateni penyakit infèksi. Watesan efektifitas, nanging ana. [12] Kadhangkala, pangreksan gagal amarga sistem imun inang ora bisa nanggapi kanthi cekap utawa ing kabeh. Kurang akeh...
Rampung Produk Vaksin Pakan Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Poto Panjang Periode Panjang , Final Chicken Lyophilized , Periode Validity Panjang Chicken Chicken Lyophilized

Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi cilik wong ngalami ruam sing entheng, biasane ing...
Vaksin Syringe sing wis diisi kanggo Pai Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Lyophilized , Massive Live Lyophilized , Biopharmaceutical Live Lyophilized

Apa Vaksin Disaranake Vaksin varicella ngindhari penyakit sing abot ing meh kabeh bocah sing diimunisasi. Iku nganti 85% efektif kanggo nyegah penyakit entheng. Anak-anak sing divaksinasi sing kena pitik cacahé umume nduweni kasus ringan. Cacar...
Produk Ayam Vaksin Ayam Pox

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Bulk Long Validity Period , Biopharmaceutical Gelatin Free , Biopharmaceutical Live Long Validity Period

Apa Efek Sampéyan Terkait karo Vaksin Chickenpox? Kabeh obat duwe efek samping potensial. Nanging efek samping sing gegandhengan karo vaksin varicella umume entheng. Paling umum yaiku rasa sakit, abang, utawa dadi gedhe ing situs injeksi. Persentasi...
Vaksin PFS kanggo Panggang Ayam

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Biopharmaceutical Final Bulk , Biopharmaceutical Gelatin Free Final Bulk , Biopharmaceutical Live Final Bulk

Penyakit iki gedhé banget lan tanpa vaksin, bisa disebar kanthi kontak langsung utawa liwat udhara kanthi wahing utawa batuk. Uga, wong bisa njaluk kanthi kontak karo cairan saka blisters cacar banyu. Mulane, bocah-bocah sing duwe cacar banyu kudu...
Wholesale Nyegah Pai Ayam from China, Need to find cheap Nyegah Pai Ayam as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Nyegah Pai Ayam produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Nyegah Pai Ayam, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier