Ngarep > Produk > Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif(Total 1 Produk kanggo Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif)

Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

Tag: Cocog kanggo Gedhe Lingkup Vaksinasi , Vero Cells Kultur ing Microcarriers , Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Wholesale Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif from China, Need to find cheap Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier