Ngarep > Produk > Mild Bulk Of Rabies Vaccine(Total 23 Produk kanggo Mild Bulk Of Rabies Vaccine)

Mild Bulk Of Rabies Vaccine - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Mild Bulk Of Rabies Vaccine produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Mild Bulk Of Rabies Vaccine karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Mild Bulk Of Rabies Vaccine merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Produk Semifinished Preventive Kesehatan , Nyegah Kesehatan Energi , Produk Bioproduct Semipinasi Vaksinasi

Bab liyane sing bisa kelakon sawise vaksin iki: Wong kadang ilang sawise prosedur kesehatan, kalebu vaksinasi. Ngadhepi utawa ngobong nganti meh 15 menit bisa mbiyantu nyegah pingsan lan ciloko sing disebabake tiba. Marang dhokter sampeyan yen...
Vaksin Chicken Chicken Bulk Lyophilized Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Bioproducts High Potency Preventive , Preventive Health Bioproducts , Produk Semifinished High Potency Preventive

Acara sing luwih serius tinimbang vaksinasi cacar banyu sing langka. Bisa kalebu: Penyakit (jerking utawa staring) asring gegandhèngan karo mriyang Infeksi paru-paru (radhang paru-paru) utawa tutupan otak lan balung (meningitis) Rash kabeh awak Sapa...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live Attenuated

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Potensi Tinggi Nyegah , Preventive Health Vaksinasi , Bioproducts Semifinished Produk Preventive

Resiko saka reaksi vaksin Kanthi obat apa wae, kalebu vaksin, ana kemungkinan reaksi. Iki biasane entheng lan ilang dhewe, nanging reaksi serius uga bisa. Njupuk vaksin cacar banyu luwih aman tinimbang nyerang penyakit cacar. Paling wong sing njaluk...
Vaksin Chicken Pox Bulk Live

Model No.: Bulk Liquid

Tag: Vaksinasi Bioproducts Good Safety , Vaksinasi Produk Semifinished Good Safety , Vaksinasi Potensi Tinggi Keamanan

Sawetara wong dadi lara sing kudu dirawat ing rumah sakit. Iku ora kerep dilakoni, nanging wong bisa mati saka cacar banyu. Sadurungé vaksin varicella, meh kabeh wong ing Amerika Serikat kena cacar air, kanthi rata-rata 4 yuta wong saben taun....
Chicken Pox Vaccine Lyophilized Attenuated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioproducts Semifinished Products Medicine , Bioproducts High Potency Medicine , Bioproducts Kesehatan Kedokteran

Techniques produksi vaksin sing berkembang. Sel mamalia kultur dianggep dadi tambah penting, dibandhingake karo opsi konvensional kayata endhog pitik, amarga produktivitas sing luwih gedhe lan insidensi sing kurang masalah karo kontaminasi....
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized Attenutted

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vaksin sing didandani , Ora kurang saka 3 , 3 Lg PFU , Urip Varicella-zoster Virus

Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi lan panen, panyusutan virus kasebut lyophilized kanggo nggawe vaksin kasebut sawise penambahan stabilizer sing...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Fungsi lan Panggunaan , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Reaksi sing arang banget langka: (1) Rash alergi: biasane ing 72 jam sawise vaksinasi, urtikaria kedadeyane, nalika reaksi kasebut kedadeyan, deleng dokter kanthi tepat wektu lan njupuk perawatan anti-alergi. (2) Kejut alergi: biasane kelakon ing 1...
Pre-filled Vaccine Syringe Varicella Attenutated Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Disimpen lan diangkut karo Rantai Dingin , Immuno Activity Against Varicella Zoster Virus , Nyegah Wong Saka Varicella

Subyek ngisor iki ora bisa nggunakake prodhuk iki: Subyek karo hypersensitivity sing dikenal kanggo panyebaran produk kalebu neomycin; Wanita nalika ngandhut; Subyek sing nandhang penyakit akut, penyakit kronis serius, lan episode akut penyakit...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live Attenutated

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Imunisasi Aktif Terhadap Varicella , Sehat Alpicella Susceptible Subjek , Saka umur 12 sasi

[Tindakan khusus] (1) Pasien ing kahanan kaya mengkene kudu nggunakake: wong utawa kulawarga kasebut nduweni riwayat kejang, pasien sing nandhang penyakit kronis, riwayat epilepsi, pasien karo konstitusi alergi, wanita sing laktasi. (2) Subjek sing...
Pre-filled Syringe Varicella Vaccine Lyophilized

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bahan aktif ora kalebu , Trehalose Human Albumin Sodium Glutamate , Bioteknologi Vaksin Panjang Periode Validasi

[Prosès imun lan dosis] (1) Siji dosis imunisasi dhasar kanggo bocah umur 1-12 taun; rong dosis imunisasi dhasar kanggo wong umur 13 taun lan ing antarane 4-8 minggu interval. (2) Transfer pelaku karo jarum suntik menyang vial ngemot vaksin...
Pra-filled Syringe Varicella Vaccine Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Produk iku Fluey Pellet Putih , Ing Kaca Vial , Sawise Rekonstruksi Solusi Jelas

[Indikasi Therapeutic] Vaksin kasebut dituduhake kanggo imunisasi aktif marang varicella subyek sing sehat, varicella-susceptible saka umur 12 wulan. [Fungsi lan panggunaan] Sawise vaksinasi, tumindak immuno awak marang virus varicella-zoster bisa...
Vaksin Rabies Buluh kanggo Vero Cell

Model No.: Bulk

Tag: Efek sing cocog karo Formulasi Lyophilized , Teknik Kapadhetanan Kapadhetan Tinggi , Proses Culturing Nduweni Repeatability Baik

Vaksin rabies minangka vaksin sing digunakake kanggo nyegah rabies . Ana sawetara vaksin sing kasedhiya sing aman lan efektif. Padha bisa digunakake kanggo nyegah rabies sadurunge lan kanggo periode wektu sawise infeksi virus kayata dening asu utawa...
Bulk saka Vaksin Rabies (Vero Cell)

Model No.: Bulk

Tag: Periode Valid 12 Sèt , Dipencet dening Rabid Animals , Wong sing Ngontak Rabies Virus

(1) Rekomendasi penyetor kanggo wong sing dibébasaké karo vaksin rabies sadurungé: ① Jadwal imunisasi lengkap postexposure dilakokaké ing sajrone mangsa pungkasan: Siji dosis bakal diwenehake ing dina 0 lan 3, kanthi kapisah, yen digebuki kewan...
Sebagean Vaksin Rabies

Model No.: Bulk

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies. , Dilindhungi saka cahya , Reaksi Kurang Advers

Sakbenere kabeh infeksi karo rabies ngasilake pati nganti rong ilmuwan Prancis, Louis Pasteur lan Émile Roux , ngembangake vaksinasi rabies pisanan ing taun 1885. Vaksin iki pisanan dipigunakaké ing manungsa tanggal 6 Juli 1885, nalika Joseph...
Biasane Vaksin Rabies kanggo Nyegah

Model No.: Bulk

Tag: Nduwe Reaksi Saben , Reaksi Lokal utawa Sistemik entheng , Bisa Dibebasake Spontaneously

Kejabi saka vaksinasi manungsa, cara liya uga dikembangake kanthi asu vaksin kanggo nyegah panyebaran virus. Taun 1979 Laboratorium Riset Van Houweling Pusat Kesehatan Universitas Silliman Dumaguete ing Filipina , [11] ngembangake lan ngasilake...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Produk Vaksin Rabies kanggo Produk Kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: 1.0 Ml Per Vial , 1.0 Ml Per Tunggal Dosis Manungsa , Potensi Ora Kurang saka 2 , 5 IU

① Individu kasebut disuntikake karo immunoglobulin rabies utawa rabies antiserum siji sasi sadurunge dina nampa vaksin rabies. ② Wong-wong sing duwe bawaan utawa kekurangan immunodeficiency. ③ Terapi imunosupresif (kalebu obat antimalaria). ④ Para...
Rampungé Produk Vaksin Rabies

Model No.: 1ml/vial

Tag: Bisa Mbusak kekebalan , Marang Rabies Virus , Ing Penerima Miwiti Imunisasi

[Administration lan d osage] (1) Otot deltoid lengen ndhuwur iku situs sing disaranake kanggo administrasi intramuskuler. Kanggo bocah cilik, inoculate vaksin ing otot ing aspek anteroexternal saka pethak. (2) Jadwal imunisasi post kadosta: Biasane...
Rabies Vaccine (Vero Cell)

Model No.: 1ml/vial

Tag: Cocog kanggo Gedhe Lingkup Vaksinasi , Vero Cells Kultur ing Microcarriers , Ngemot Thimerosal Minangka Preservatif

[ Tindakan lan sampeyan ] Produk bisa ndadekake kekebalan tumrap virus rabies ing panampa imunisasi kasebut. Iki digunakake kanggo nyegah rabies. [Spesifikasi s ] 1.0 ml saben botol. 1.0 ml saben dosis manungsa saben wektu. Potensi vaksin rabies ora...
Vaksin Rabies Kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Low Ratio in Adverse Reaction , Vaksin punika Preparation Liquid , Virus Tuwuh ing Vero Cells

[ Deskripsi ] Vaksin iku minangka cairan sing digawe saka virus rabies tetep sing ora aktif (aGV). Virus iki tuwuh ing sel Vero sing dikembangake ing microcarriers. Sawisé budidaya lan panen, suspensi virus dikonsentrasi, diaktivasi dening...
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Human Use

Model No.: 1ml/vial

Tag: Microcarrier Bioreactor for Production , Reliable Quality and Stable Stability , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Perusahaan pisanan ngembang lan nggarap teknologi bioreaktor microcarrier kanggo produksi Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa di Tiongkok. Proses pengkulturan nduweni kabisan sing apik, prodhuk kasebut nuduhake kualitas dipercaya lan...
Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Rampungé Produk Vaksin Rabies , Vaksin Rabies Kanggo Manungsa , Potensi Tinggi lan Imunogenisitas Bagus

Selesai Produk Vaksin Rabies (Vero Cell) untuk Penggunaan Manusia [ Jeneng tamba ] Jeneng sing dijaluk: Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa [ Sunting ] Vaksin iku minangka persiapan cairan digawe saka virus tetep virus rabies (aGV) sing ora...
Gunggung Vaksin Rabies (Vero Cell) kanggo Manungsa

Model No.: Bulk

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Tag: Sebagean Vaksin Rabies , Produk Semi-rampung saka Vaksin Rabies , Biopharmaceutical Bioproducts Pharmaceutical

Vaksin Rabies Kanggo Manungsa (produk setengah komplit) Jilin Maifeng Biopharmaceutical Co., Ltd, anak perusahaan BCHT, nyedhiyakake sebagian besar R & D ing teknik kultur sel dhuwur lan aplikasi kanggo produksi skala gedhe. Jilin Maifeng...
Wholesale Mild Bulk Of Rabies Vaccine from China, Need to find cheap Mild Bulk Of Rabies Vaccine as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Mild Bulk Of Rabies Vaccine produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Mild Bulk Of Rabies Vaccine, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier