Ngarep > Produk > Kanthi Diluent(Total 1 Produk kanggo Kanthi Diluent)

Kanthi Diluent - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Kanthi Diluent produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Kanthi Diluent karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Kanthi Diluent merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Suntingan Sampurna Syringe Varicella Vaksin Lyophilized Live

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Vial Contains 0.5 Ml Liquid , Miturut Pembubaran Vaksin Lyophilized , Kanthi Diluent

Reaksi salabetipun C ommon: (1) Biasane ing 24 jam sawise vaksinasi, rasa nyeri lan hafalgesia dumadi ing lokasi injeksi, ing kasus-kasus kasebut, bakal ilang kanthi otomatis. (2) Biasane ing 1-2 minggu sawise vaksinasi, reaksi demam temporal bisa...
Wholesale Kanthi Diluent from China, Need to find cheap Kanthi Diluent as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Kanthi Diluent produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Kanthi Diluent, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier