Ngarep > Produk > Intramuscular Im Administration(Total 1 Produk kanggo Intramuscular Im Administration)

Intramuscular Im Administration - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Intramuscular Im Administration produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Intramuscular Im Administration karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Intramuscular Im Administration merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Wholesale Intramuscular Im Administration from China, Need to find cheap Intramuscular Im Administration as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Intramuscular Im Administration produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Intramuscular Im Administration, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier