Ngarep > Produk > Gulung Dosis Pertama(Total 1 Produk kanggo Gulung Dosis Pertama)

Gulung Dosis Pertama - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Gulung Dosis Pertama produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Gulung Dosis Pertama karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Gulung Dosis Pertama merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rabies Vaccine (Vero Cell) kanggo Produk Manungsa

Model No.: 1ml/vial

Tag: Digunakna kanggo nyegah rabies , Intramuscular Im Administration , Gulung Dosis Pertama

Organisasi Kesehatan Dunia ngusulake vaksinasi ing wong-wong sing duwe risiko gedhe banget, kalebu bocah-bocah sing manggon ing wilayah sing umum. Telung dosis diwenehake sajrone wektu siji sasi. Kekebalan sawise sawetara dosis biasane tahan suwene....
Wholesale Gulung Dosis Pertama from China, Need to find cheap Gulung Dosis Pertama as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Gulung Dosis Pertama produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Gulung Dosis Pertama, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier