Ngarep > Produk > Good Safety Of Gelatin Free(Total 2 Produk kanggo Good Safety Of Gelatin Free)

Good Safety Of Gelatin Free - pabrikan, pabrik, supplier saka China

Kita spesialisasi Good Safety Of Gelatin Free produsen & supplier / pabrik saka China. Grosir Good Safety Of Gelatin Free karo kualitas apik kaya rega murah / murah, salah sijine saka Good Safety Of Gelatin Free merek sing asal saka China, Changchun BCHT Biotechnology Co..
Category:
Rampung Produk Vaksin Varicella

Packaging: 1 vial / person x 1 person / box. Siji botol per kit diiringi siji botol cairan steril sing disuntikake kanggo injeksi vaksinasi.

Model No.: Penicillin Bottle

Transportasi: Air

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Tag: Vaksin Lyophilized Live Varicella Vaksin , Nyegah Pai Ayam , Good Safety of Gelatin Free

Rampung Produk Vaksin Varicella, Live, Botol Penisilin [Jeneng tamba ] Vaksin Varicella, Urip [Komposisi lan F ] Vaksin kasebut digawe kanthi panyebaran virus varicella-zoster (strain Oka) ing kultur sel diploid manungsa (MRC-5), sawise kultivasi...
Vaksin Chicken Pox Gelatin-gratis

Model No.: 0.5ml/vial

Tag: Bioteknologi Final Massive Attenuated , Bioteknologi Panjang Periode Validasi , Bioteknologi Lyophilized Attenuated

Ing kesahihan utawa kinerja vaksin punika gumantung ing sawetara faktor: Penyakit iki dhewe (kanggo sawetara vaksinasi penyakit sing luwih apik tinimbang kanggo wong liya) galur vaksin (sawetara vaksin tartamtu kanggo, utawa paling ora paling...
Wholesale Good Safety Of Gelatin Free from China, Need to find cheap Good Safety Of Gelatin Free as low price but leading manufacturers. Just find high-quality brands on Good Safety Of Gelatin Free produce factory, You can also feedback about what you want, start saving and explore our Good Safety Of Gelatin Free, We'll reply you in fastest.
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier